Öğrenciler Karnelerini Aldı

featured

Yurt genelinde olduğu gibi ilçemizde de ilk ve orta dereceli okullarda yaz tatili
dün başladı.

2016-2017 Eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte dün ilçemizde eğitim yapan okullarda karne töreni düzenlendi.

Sınıflarda öğrencilerin karne ve takdir teşekkür belgelerinin dağıtılmasının ardından bahçede tören düzenlendi. Okul müdürleri öğrencilerin yaz tatilini iyi değerlendirmeleri gerektiğine vurgu yaparak yeni eğitim öğretim yılına daha dinç ve zinde başlamaları gerektiğine dikkat çekti.

Perşembe günü 120 net yaparak Türkiye birincisi olan 8 öğrenci Kaymakam Deniz Pişkin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu tarafından ödüllendirilmişti.  II. TEOG sınavında Sosyal Bilimlerde ilçe birincisi olan Sakarya Ortaokulu’nda düzenlenen törende 119 net yapan Nurgül Türker okul idaresi tarafından ödüllendirildi.

Anasınıflarında Karne Heyecanı

Sakarya Ortaokulu’nda eğitim öğretim yapan anasınıfı öğrencileri de karnelerini aldı. Okula eksiksiz devam eden 12 öğrenci okulun son gününde öğretmenleri ile birlikte son kez oyun oynadı. Karnelerini ve başarı belgelerini alan minikler öğretmenlerinden ve okullarından ayrıldıkları için üzgündü. Öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektiren minikler öğretmenlerine ve arkadaşlarına veda ederek okuldan ayrıldı.

İlçemizde eğitim gören  okul öncesinde 500 öğrenci, ilkokulda 1739 öğrenci, ortaokulda 1733 öğrenci, İmam Hatip Ortaokulu’nda 389 öğrenci, liselerde 2017 öğrenci ve özel eğitimde 40 öğrenci olmak üzere toplam 6418 öğrenci karnelerini aldı. Karne alan 6418 öğrenciyle birlikte ilçemizde 450 öğretmen de uzun bir yaz tatiline girdi.

Kaymakam Deniz Pişkin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu Sekiler İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine katıldı.

Öğrenciler Karnelerini Aldı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!