Okul Aile Birliğinden Tanışma Ziyareti

featured

Şehit Mustafa Kaymakçı Anadolu Lisesi

Okul Aile Birliğinden Tanışma Ziyareti

Geçtiğimiz hafta yapılan Şehit Mustafa Kaymakçı Anadolu Lisesi Okul Aile Birliğine seçilen başkan ve yönetim kurulu üyeleri tanışma ziyaretlerine başladı.

Tosya Şehit Mustafa Kaymakçı Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği seçimini kazanarak başkan olan Nevzat Bora ve yönetim kurulu üyeleri tanışma ziyaretine başladı.

İlk Ziyaret Orman İşletme Müdürlüğüne

Başkan ve üyeler ilk olarak Orman İşletme Müdürü Alpaslan Kadı’yı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Orman İşletme Müdürü Başkan Nevzat Bora ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaret kısa bir sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

 

İkinci Ziyaret Milli Eğitim Müdürüne

Başkan ve üyeler tanışma ziyareti kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci’yi ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek başarılar diledi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Kaymakama Ziyaret

Şehit Mustafa Kaymakçı Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Nevzat Bora ve yönetim kurulu üyeleri tanışma ziyaretine Kaymakam Deniz Pişkin ile devam etti.  Kaymakam Deniz Pişkin’i makamında ziyaret eden Okul Aile Birliği Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri okul hakkında bilgi verdi.

Yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Kaymakam Deniz Pişkin başarılar diledi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Okul Aile Birliğinden Tanışma Ziyareti

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!