Okul Aile Birlikleri Hareketlendi

featured

Okul Aile Birlikleri Hareketlendi

İlçemiz Ortaöğretim Kurumlarında Okul Aile Birliklerinin çalışmaları yeniden hareketlenmeye başladı. Bu bağlamda dün İlçemiz Tosya Mithat Boyner Ticaret Meslek Lisesi’nin kendi okullarının konferans salonunda; Tosya Atabinen Kız Teknik ve Meslek Lisesi ise Belediye Düğün Salonunda velilerle bir araya geldi.

Her iki toplantıda da üzerinde ağırlıklı olarak durulan konuların en başında Öğrenci-Okul-Aile üçgeninde gerekli bağların güçlendirilmesi ve öğrencilerin başarı seviyelerinin yükseltilmesine dönük alınabilecek tedbirlerin başında gelen geç kalmaların önlenmesi, okula kahvaltı yapmadan gelmemeleri bu konuda ailelerin titiz davranması, ve okul saatleri dışında öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirme kapsamında mutlaka aileler tarafından yakın takipte olmaları ile kötü çevre ve kötü alışkanlıklardan korunmalarına özen gösterilmesi üzerinde duruldu.

Gözlemlerimize göre, geçmiş zamanlardaki okul Aile Birlikleri toplantılarındaki ilgisizliğin aksine, Velilerin Okul Aile Birliği toplantılarına yoğun ilgi göstermesi dikkatimizi çekti. Bu ilgiyi sağlayan Okul yönetimlerini kutluyor, çalışmalarının gençlerimizin eğitimine bir farklılık kazandırmasını diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Okul Aile Birlikleri Hareketlendi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!