Okul Servisi Şoförleri Yeni Sezona Kurban Keserek Başladı

featured

2022-2023 Eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul servis şoförleri yeni eğitim öğretim yılına kurban kesimi ve dualarla başladı.

Tosya Tur Kooperatifi bünyesinde hizmet veren okul servis şoförleri geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda geleneği bozmayıp Tosya merkez ve köylerinde 2022-2023 eğitim öğretim yılının kazasız geçmesi için kurban kesim programı düzenlendi.

Kooperatif otoparkında toplantıda Küba Cami İmam Hatibi Ahmet Şahin’in tarafından 2022-2023 eğitim öğretim yılının kazasız belasız geçmesi için yapılan duanın ardından kurban kesildi.

Kurban kesiminin ardından açıklama yapan Tosya Tur Kooperatif Başkanı Salih Asil, yaklaşık 15 yıldır her eğitim öğretim yılının başlangıcında kurban kestiklerini söyledi. Bu geleneği bu yıl da devam ettirdiklerini dile getiren Salih Asil, yeni eğitim öğretim yılının ilçeye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Asil; “Birlik beraberliğimizin daim olmasını istiyoruz. 2022-2023 eğitim öğretim yılını da  kazasız belasız bitirmeyi nasip etsin Rabbim. İnşallah tekrarına erdirmeyi nasip etsin. Balasız kazasız günler nasip eylesin.  Köy ve şehirden 68 araçla öğrenci taşımacılığı yapıyoruz. Geleceğimizi emanet etmiş olduğumuz çocuklarımızı güvenle taşıyan şoför arkadaşlarımıza da kazasız belasız görevlerini başarı ile yapmalarını Allah’tan niyaz ediyorum. Bizlere her konuda yol gösteren değerli Kaymakamımıza, Milli Eğitim Müdürümüze ve Milli Eğitim şube müdürlerimize dayanışma içinde bu işi beraber yaptığımız için kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Programda konuşan Tosya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Baş; “öncelikle 2022-2023 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum velilerimize, öğrencilerimize özellikle de odamıza kayıtlı minibüsçü esnafımıza hayırlı uğurlu olsun. Odamıza kayıtlı yaklaşık 100’ün üzerinde servisçi minibüsçümüz var. Yıllardır bunlar Milli Eğitime ihaleye girerek öğrenci servisi taşımacılığını yapıyorlar. İnşallah bu sezonu kazasız belasız atlatacağız. Kurbanımızı kestik, Her sene Tosya Tur öncülüğünde gerçekleştiriyoruz. Tosya Tur Başkan ve üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Açıklama yapan servis şoförlerinden İsmail Bazlamaçcı ve İsmail Tekin yeni eğitim yılının tüm öğrenciler ve servis şoförleri için kazasız belasız geçmesi temennisinde bulundu.

Tosya Tur Minibüsçüler Kooperatifi’nin önünde gerçekleşen kurban kesim programına Kooperatif Başkanı Salih, Asil Tosya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Baş ve servis şoförleri katıldı.

Okul Servisi Şoförleri Yeni Sezona Kurban Keserek Başladı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!