Okulu Servis Şoförlerine Eğitim Verildi

featured
İlçemizde öğrencileri taşıyan okul servis şoförlerine okul dersleri güvenliği sürücülük ve güvenli taşıma eğitimi semineri verildi. 
Tosya Mithat Boyner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda verilen seminere öğrenci servisi şoförleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri katıldı. 
Semineri veren Polis Memuru İbrahim Türk (Trafikçi) katılımcılara; güvenli sürüş ve temel trafik kurallarını, öğrenci servisi taşımacılığı ve öğrenci güvenliği, çocuk kazaları nedenleri ve koruma yöntemleri, servis şoförleri ve servis araçları denetimleri konularında bilgi verdi.  
Güvenli servis şoförü kimdir? Sorusuna Polis Memuru İbrahim Türk, saygılı, sorumlu, güvenli sürücülüğünün yanı sıra, yapmış olduğu işin pedagojik arka planını da bilendir şeklinde açıklık getirdi. 
Polis Memuru İbrahim Türk sürücülüğün tanımını da günlük yaşam aktiviteleri arasında hayati önem taşıyan en tehlikeli işlerden biri olmasına rağmen,  hakkında yeterince bilgi ve beceriye sahip olunmayan, gerektiği kadar önem verilmeyen, ancak insan hayatını etkileyen en önemli konulardandır olarak yaptı. 
  
Okulu Servis Şoförlerine Eğitim Verildi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!