Önce Can Güvenliği!

featured

Dün öğleden sonra ilçemiz Düğün salonunda birim amirleri ve alan sorumluları tarafından işkur aracılığı ile alınan işçilere , iş güvenliği ve  işçi sağlığı  konulu eğitim semineri verildi.  

Slayt  sunumları şeklinde verilen bilgilendirme seminerine Belediye Başkanı Kazım Şahin , Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, Belediye Meclis üyesi Haşim Kahyaoğlu katıldı.

Düzenlenen seminerde alan sorumluları tarafından  iş disiplini , birimler arası uyum ve dayanışma , üstlere karşı saygılı davranma, araçların bakımı ve kullanımı  konusunda işçiler bilinçlendirildi.

Daha sonra İşçi sağlı ve iş güvenliği hakkında konuşma yapan Belediye Başkanı Kazım Şahin şunları söyledi”  Çok basit gibi gördüğümüz bu kurullara uyarsanız hem sizler rahat edersiniz hem de sağlığınızla ilgili tehlikeleri en aza indirmiş olursunuz  ve yaptığınız işten zevk alırsınız” diyen Şahin, Aksi halde bugünü de kurtarayım, dikkat etmesem ne olur,  zaten akşam oldu  bu tedbiri almasam da olur  gibi  yaklaşımların oldukça yanlış olduğunu vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti. “ Avrupa da bulunmuş bir Başkanınız olarak bu kuralları özellikle önemsiyorum bu bağlamda bu eğitimi düzenleyenlere ve sunanlara teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Şahin  konuşmasında sağlığın önemine vurgu yaparak, can sağlığının her şeyin önünde geldiğini özellikle belirtti.  Şahin çalışma esnasında her türlü tedbirin alınması gerektiğine değinirken iş disiplininin de bu bağlamda çok önemli olduğunu ifade etti. Bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte iş yoğunluğunun artığını da söyleyen Şahin, “ Tüm tedbirlerimizi alarak  öncelikli sıraya koyduğumuz işleri inşallah birlikte bitirmeye çalışacağız hep söylediğim gibi belediyecilik bir ekip işi  bizler birer aileyiz ilçemiz için elimizden gelenin en iyisini yapmak durumundayız “ dedi.

 

Önce Can Güvenliği!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!