Örnek İlköğretim Öğrencisi Betül Merve ULUKANLI Ödüllendirildi..!

featured

Örnek İlköğretim Öğrencisi Betül Merve ULUKANLI Ödüllendirildi..!

Geride bıraktığımız hafta Tosya’da yaşanan bir örnek davranış, “insanlık hala ölmemeiş”, “helal süt emmiş” deyimlerimizi bir kez daha hatırlatmıştı. Olayı kısaca hatırlatalım;  İlçemiz Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 8/B Sınıfı öğrencisi Betül Merve ULUKANLI, okul yolunda değerli bir altın künye bulmuş ve bulduğu bu değerli künyeyi okul yönetimine teslim etmişti.

Okul yönetiminin çeşitli araçlarla hemşerilerimize konuyu duyurması üzerine; künye sahibi Esin Özurgancı geçtiğimiz Perşembe günü okula müracaat ederek buluntu künyenin kendisine ait olduğunu bildirdi ve künyesine kavuştu.

Esin Ozurgancı künyesini aldıktan sonra Cuma günü okulu tekrar ziyaret ederek künyeyi bulup okul yönetimine teslim eden; okul yönetimi, öğretmen, öğrenci ve çevrede büyük takdir uyandıran bu davranışın sahibi 8/B sınıfı öğrencisi Betül Merve ULUKANLI’yı çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Gösterdiği bu asil davranışından dolayı biz de Açıksöz gazetesi olarak Mehmet Akif İlköğretim Okulu öğrencisi Betül Merve ULUKANLI’yı bir kez daha içtenlikle tebrik ediyor, soyadına uygun davranışının kendisine yakıştığını, bu asil davranışın başarılarına da yansımasını temenni ediyoruz.

 

 

Örnek İlköğretim Öğrencisi Betül Merve ULUKANLI Ödüllendirildi..!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!