OSB Tosya Kalkınmasının Umudu Olmuştur

featured

Tosya TSO Başkanı Güvercin; “OSB Tosya kalkınmasının umudu olmuştur”

Ülke genelinde başta kalkınmada öncelikli illerde başlatılan sanayileşme ataklarına Organize Sanayi Bölgelerinin ihtiyaç duyulan alanlarda kurulması ülkemizde üretilerek dış piyasalarda satılan ürünlere talebi artırıyor.

Birçok dalda üretimde alt yapıya sahip olan Tosya İlçesinde kurulan Organize Sanayi Bölgesi çalışmalar hız kazanırken 600 dekarlık alanda kamulaştırma çalışmaları sürüyor.

Tosya Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu üyesi ve %20 hisse sahibi olan Tosya T.S.O Başkanı Mesut Güvercin çalışmalarla ilgili olarak umutlu konuştu.

Tosya İlçemize başta tekstil dalında yatırımcı sağanağı sürüyor, dev firmaların bir birleri ile yarıştığı ilçemizde kurulan dev fabrikalar ürettikleri ürünlerini dış pazarlarda satarak ülkemize girdi yapılmasını sağlıyor, bizlerde ilçemiz Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarımızı hızlandırıp fabrikaların daha çok üretim yapmasını sağlamak için olanca gücümüz- le çalışıyoruz.

Belediyemiz ile el ele vererek müşterekte % 40 olan katılım payımızı iyi değerlendirip Kastamonu Valimiz Mustafa Kara öncülüğünde bu gün bu noktaya gelmiş bulunuyoruz.

Yönetim Kurulu Başkanımız Tosya Kaymakamı Aslan Yurt ve Yönetim Kurulu üyesi Belediye Başkanı Kazım Şahin ile O.S. B Müdürü Müh. Nihat Küçükkasap titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Kamulaştırma çalışmalarımızda %3 bölümde mülk sahipleri bulunamadığı için yargıya başvurduk, verilecek karar doğrultusunda %3 bölüm de kamulaştırılmış olacak.

Bizler önce altyapı çalışmaları ve yerleri parsellenmesi için çalışmalar başlatılacak, Kastamonu ilimizden sonra ikinci O.S.B bizlere kazandıran başta Sanayi ve Ticaret Bakanımız Nihat Ergün olmak üzere Kastamonu Valimiz Mustafa Kara ve konuya sahip çıkan herkese minnet borcumuz var” dedi.

(İŞ)

 

OSB Tosya Kalkınmasının Umudu Olmuştur

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!