ÖSYS Başvurular 3 Ocak Bugün Başlıyor

featured
ÖSYS Başvurular 3 Ocak Bugün Başlıyor

Üniversite adayları için Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi’ne (ÖSYS) başvuru takvimi belirlendi. ÖSYS’ye başvurular 3-19 Ocak 2011 tarihleri arasında yapılacak.

Üniversite adayları için Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi’ne (ÖSYS) başvuru takvimi belirlendi. ÖSYS’ye başvurular 3-19 Ocak 2011 tarihleri arasında yapılacak.  2011-2012 öğretim yılında yükseköğretimin tüm lisans ve ön lisans (sınavsız geçiş dahil) programlarında öğrenim görmek isteyen adaylar 2011-ÖSYS’ye başvuracak.

Adaylar, 2011-ÖSYS kılavuzu ile aday bilgi formuna, başvuru süresi içinde Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM) http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilecek. Kılavuzun dağıtımı ve satışı yapılmayacak. Adaylar isterlerse örnek kılavuzları başvuru merkezlerinde inceleyebilecek.

Lise müdürlükleri ile ÖSYM sınav merkezi yöneticilikleri ve ÖSYM büroları ÖSYS’de başvuru merkezi olarak görev yapacak. Henüz mezun olmamış son sınıf düzeyindeki adaylar okullarının bağlı olduğu başvuru merkezine başvuruda bulunacak.

2011-ÖSYS’ye (sınavsız geçiş dahil) ilişkin başvurma, başvurma koşulları, sınav, değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili kurallar ve işlemler, 2011-ÖSYS kılavuzunda yer alıyor. 2011-ÖSYS’ye başvurmak isteyen adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor.

ÖSYS Başvurular 3 Ocak Bugün Başlıyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!