POLİS HAFTASI KUTLAMALARI MAKAM ZİYARET İLE DEVAM ETTİ

featured

 

 

POLİS HAFTASI KUTLAMALARI MAKAM ZİYARET İLE DEVAM ETTİ

 

Emniyet Teşkilatı’nın 166. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası etkinleri sebebi ile makam ziyaretleri devam ediyor.

 

Emniyet Teşkilatı’nın 166. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası etkinleri nedeni ile Tosya İlçe Emniyet  Müdürü Kaan Yıkılmaz, Bürolar Amiri Komiser Halil İbrahim Olgun ve ilçe emniyet  müdürlüğü personeli Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz, kutlama programı hakkında Kaymakam Türköz’e bilgi verdi. Emniyet Teşkilatı’nın 166. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutlayan Kaymakam Türköz, “Polis Haftası’nda, üstün hizmet anlayışı ve özveriyle görev yapan Polis Teşkilâtımızın değerli mensuplarına başarılar diliyorum” dedi.

 

Türköz, “166.kuruluş yılına ulaşmanın gururunu ve sevincini yaşayan emniyet teşkilatının laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin köklü ve temel kurumlarından biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Polis asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır. Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis, vicdanı olmayanların karşısındadır’ dediği gibi Emniyet teşkilatımız ülkemizin bölünmez bütünlüğüne sonsuza dek sahip çıkacaktır.

 

 Güvenin olmadığı bir ülkede, huzurdan bahsetmek mümkün değildir. Bu bağlamda, zaman ve mesai mefhumu olmadan, gecesini gündüzüne katarak toplumun huzuru ve  güvenliğini sağlamak için fedakarca çalışmalar yaparak, bu kutsal görevi icra eden, gururumuz Türk Polis Teşkilatımızın 166. Kuruluş Yıldönümü saygıyla, kutluyorum. Bu onurlu görevi layıkıyla ifa eden, başta çok değerli Tosya İlçe Emniyet Müdürümüz Kaan Yıkılmaz olmak üzere, güzide polis teşkilatımızın tüm mensuplarına sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum’’dedi.

 

Daha sonra, Tosya İlçe Emniyet  Müdürü Kaan Yıkılmaz, Komiser Halil İbrahim Olgun ve ilçe emniyet  müdürlüğü personeli Tosya Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Akdaş’ı makamında ziyaret ettiler.

 

POLİS HAFTASI KUTLAMALARI MAKAM ZİYARET İLE DEVAM ETTİ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!