Polisten Hırsızlık Operasyonu

featured

Polisten Hırsızlık Operasyonu: 4 Gözaltı

Kastamonu‘da 20’ye yakın hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen 4 kişi, sahura kadar süren operasyonda yakalandı.

Kastamonu‘da 20’ye yakın hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen 4 kişi, sahura kadar süren operasyonda, çaldıkları Çelik kasa ve çok sayıda elektronik eşya ile birlikte yakalandı.

Kastamonu‘da son aylarda evlerden iftar ve sahur saatlerinde artan hırsızlık olaylarına karşı polis harekete geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, dün akşam iftar saatinde Kuzeykent Mahallesi Akarsu Sokak’ta 3 katlı bir binaya operasyon düzenledi. Operasyonda hırsızlık olaylarına karıştığı iddia edilen 37 yaşındaki G. Ö. , 34 yaşındaki B. Ş. , 37 yaşındaki A. E. ile Y. K. gözaltına alındı. Evlerden çalınan birçok eşyanın ele geçirildiği operasyon sahura kadar sürdü. Kentte meydana gelen yaklaşık 20 hırsızlık olayının aydınlatıldığı operasyonda ele geçirilen Çelik kasa, televizyonlar, uydu alıcıları ve bilgisayarlar, polisler tarafından emniyet müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili, İstanbul‘da olduğu belirlenen 37 yaşındaki H. Ş. ‘nin ise arandığı belirtildi.

Sahur vakti Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelen İl Emniyet Müdürü Sami Uslu, yanında getirdiği baklavayı görevli personele ikram ederek onları kutladı. – Kastamonu

Polisten Hırsızlık Operasyonu

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!