Postacı, Muhtara Evrağını Çatıda Teslim Etti

featured
KASTAMONU'NUN TOSYA İLÇESİ BİR POSTACI MUHTARA EVRAK TESLİM ETMEK İÇİN ÇATIYA ÇIKTI. SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN FOTOĞRAF BÜYÜK BEĞENİ ALDI. (SEDAT AĞACIKOĞLU/KASTAMONU-İHA)

İlçemizde görev yapan bir postacı muhtara gelen bir evrağı çatıda teslim etti.  Sosyal medyada paylaşılan o fotoğraf büyük beğeni aldı.

Edinilen bilgiye göre; ilçemizde görev yapan postacı Çetin Dilek, Bayat Köyü Muhtarı Bektaş Candan’a gelen evrakı teslim etmek için köye gitti. Muhtarın evin çatısını onarmak için çatıya çıktığını öğrenen Dilek, muhtara evrağı teslim etmek muhtarın çalıştığı evin yanına gitti. 18 yıldır Tosya PTT Müdürlüğünde posta dağıtım personeli olarak görev yapan Çetin Dilek, çatının altından muhtara seslenerek evrakı imza karşılığı alması için çatıdan aşağıya inmesini istedi. Muhtar Bektaş Candan yaşlı olduğunu ve çatıya zor çıktığını söyleyerek postacının çatıya çıkmasını istedi.

Muhtar Bektaş Candan’ın talebi karşısında kısa bir tereddüt yaşayan Dilek, merdiven kurarak gelen evrakı teslim etmek için çatıya çıktı. Çatıda bekleyen muhtara evrakı teslim ederek imzasını alan postacının o anki fotoğrafları “Postacının Azmi” adı altında sosyal medyada paylaşılarak büyük beğeni aldı. Tosya ilçesinde 54 köye tek başına posta dağıtım görevi yapan Çetin Dilek, Bayat köyünde yaşanan olay ve benzerleri ile sürekli karşılaştığını ifade ederek görevini yaptığını söyledi.

Postacı, Muhtara Evrağını Çatıda Teslim Etti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!