PROJE YARIŞMASI BÖLGE BİRİNCİLERİ KAYMAKAMIZI ZİYARET ETTİ

featured
PROJE YARIŞMASI BÖLGE BİRİNCİLERİ KAYMAKAMIZI ZİYARET ETTİ

 

 

Toplam 662 başvurunun yapıldığı sergide, 110 proje sergilendi. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği sergideki çalışmaları değerlendiren jüri üyeleri, Ankara’ya gönderecekleri 23 projeyi belirledi. Birbirinden ilginç 23 proje, Samsun’u temsil etme hakkı kazanırken, serginin birincisi ise Sosyoloji alanında yapılan “Toplumla bütünleşmeyen ve dışarıda bırakılan toplum kesimleri ve onların sorunları, Tosya- Elekçi Örneği” çalışması oldu. 
     “Toplumla bütünleşmeyen ve dışarıda bırakılan toplum kesimleri ve onların sorunları’’ Tosya Elekçi Örneği” projesi olarak da bilinen projeyi hazırlayan öğrenciler, büyük emek verdikleri çalışmanın karşılığını birinci olarak aldıklarını söyledi. Projelerinin birinci olmasından dolayı büyük sevinç yaşadıklarını kaydeden Emre KARACA VE Hakan CANDAN, ‘ “Toplumla bütünleşmeyen ve dışarıda bırakılan toplum kesimleri ve onların sorunları’’ Tosya Elekçi Örneği” projesinin Ankara’daki

final değerlendirmelerinde de dereceye gireceğine inandıklarını kaydetti. Projenin danışman öğretmeni Mehmet KARADAĞ, ise öğrencilerini tebrik ederek, öğrencilerinin önemli bir başarıya imza attıklarının altını çizdi.
    Okul Müdürü Hasan ÖZCAN, önemli bir başarıya imza atan öğrencilerimizi ve danışman öğretmeni kutlayarak Ankara’daki sergide de başarı beklediğini, okul olarak bu tür projelere her zaman destek vereceklerini söyledi.Öğrenciler okul müdürü Hasan Özcan ve rehber öğretmenleri Mehmet Karadağ’la beraber 04/04/2011 Pazartesi günü Kaymakamımız Mehmet Türköz’ü ziyaret ederek sergi hakkında bilgi verdiler. Kaymakamımız Ankara’daki sergiye gidecek olan öğrencilerimize başarılar diledi.

 

 

PROJE YARIŞMASI BÖLGE BİRİNCİLERİ KAYMAKAMIZI ZİYARET ETTİ

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!