Rektör Seyit Aydın’ı Ziyaret Etti

featured

Tosya Spor Yönetimi, Rektör Seyit Aydın’ı Ziyaret Etti

Tosya Spor Kulübü Yönetimi, Tosya MYO tarafından hazırlanan ” Dünden Bugüne Çanakkale Ruhu” isimli konferansa katılmak için Tosya’ya gelen, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın’ı meslek yüksek okulunda ziyaret etti.

Tosya Spor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Yılmaz; Rektör Prof. Dr. Seyit Aydın’a Tosya Spor Kulübünün oluşumu, 2. amatör kümedeki pozisyonu ve ilerleyen yıllardaki hedeflerini ve amaçlarını anlatarak kulüp hakkında bilgiler verdi.
Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, özellikle alt yapının güçlendirilmesi ve gençlerin spor’a yönlendirilmesi konusunda öneriler sunuldu. Başkan İhsan Yılmaz; mevcut eğitim sistemindeki hafta sonları yapılan kurs etüt ve benzeri programlar nedeniyle gençlerin hafta sonları spor’a ayıracak vakitleri kalmadığı için, bu program takvimlerinin iyileştirilmesi ve düzenlenmesi halinde, sportif faaliyetlerin daha da artacağına dikkat çekti.

Tosya Spor Kulübü Antrenörü Serkan Ertaş; ” Özellikle Kastamonu merkez’deki birçok kulüpte oynayan çok sayıda BESYO öğrencisi olduğunu, hatta Tosya Spor A.Ş. takımında da aktif olarak BESYO öğrencilerinin futbol oynadığını, Tosya’ya en azından 2 spor bölümü açılması halinde, sportif aktivitelerin daha da fazla etkin olacağına inandığını ifade etti.”

Kulüp başkanı İhsan Yılmaz, Tosya Meslek Yüksekokulu’nun ek hizmet binasının maddi imkansızlıklardan dolayı durma aşamasına geldiğini, inşaatın devamı ve bitirilmesi konusunda, Rektör Prof. Dr. Seyit Aydın’dan Kastamonu Üniversitesi olarak desteklerini beklediklerini söyleyerek bu konuda yardımcı olmalarını talep etti.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, devam eden inşaat ile ilgili olarak; ” Dernek başkanımız Fazıl Ateş bey inşaat ile yakından ilgileniyor bizlerde yakından takip ediyoruz, Tosya MYO kısa sürede oldukça ilerleme kaydetti, bizlerde Kastamonu Üniversitesi olarak imkanlar dahilinde gerek yeni açılacak bölümler olsun gerekse proje ve planlar konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz, Devrez Fakultesi planımız var, bunun üzerinde de çalışmalar istişareler devam ediyor, gereken neyse elimizden geldiği ölçüde katkı sağlıyoruz sağlamayada devam edeceğiz, dedi.”

Ziyaret programının sonunda Kulüp Başkanı İhsan Yılmaz, Rektör Prof. Dr. Seyit Aydın’a ve Tosya MYO Müdürü Doç. Dr. Hakan Akyıldız’a 37 forma numaralı üzerlerinde isimleri yazılı Tosya Spor formasını hediye etti. Rektör Prof. Dr. Seyit Aydın Tosya Spor Kulübü Yönetiminin yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduğunu ve hediye edilen formayı spor yaparken mutlaka giyeceğini, Klüp yönetimini ayrıca Kastamonu’ya davet ederek, makamında misafir etmekten memnun olacağını ifade etti. Ziyaret programı çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. Alaattin KEŞOĞLU

 

 

 

Rektör Seyit Aydın’ı Ziyaret Etti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!