Rugancı;”Başbuğ zamanında nerelerdeydi?”

featured
Rugancı;”Başbuğ zamanında nerelerdeydi?”

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Ahmet Rugancı Partilerinin yeni binalarına taşınması münasebetiyle basın mensupları ile bir araya geldi.

Demokrat Parti İl ve Merkez İlçe teşkilatının Adalet Caddesindeki yeni binasına taşınması nedeniyle Parti İl Başkanı Kadir Abca ve parti yöneticileri ile birlikte Basın mensuplarının karşısına çıkan GİK üyesi Ahmet Rugancı Namık Kemal Zeybek’li Demokrat Parti ve Murat Başesgioğlu’nun MHP’ye geçişi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

1946 yılındaki ruhla halkın beğenisini kazanan Demokrat Parti’nin aynı şevk ve heyecanla Haziran seçimlerine hazır olduğunu söyleyen Rugancı; “Sayın Genel Başkanımız Namık Kemal Zeybek dört dörtlük bir insan. Tüm Türkiye’nin beğenisini kazanmış bir şahsiyet. Partimiz Ülkemize büyük hizmetler vermiştir. Hafta sonu Ankara’da düzenlenecek olan toplantılar ile Haziran seçimlerine start vermiş olacağız.Biz iktidarın alternatifiyiz” dedi.

Ak Parti’den istifa ederek geçtiğimiz günlerde MHP saflarına katılan Murat Başesgioğlu ile ilgili olarakta açıklamalarda bulunan Demokrat Parti GİK üyesi Ahmet Rugancı şunları söyledi;

“Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş zamanında MHP 19 vekil çıkarmıştı. 20′nci vekili bulsa Meclis’te grup kuracaktı. Başbuğ Ülkücü kökenli milletvekillerine o zamanlar MHP’ye katılmaları konusunda çağrıda bulundular. Ama o zaman Anavatan Partisinde bulunan Sayın Murat Başesgioğlu ve diğerleri MHP’ye geçmediler. Rahmetli Başbuğ’un sözünü dinlemediler. MHP’nin en ihtiyacı olduğu zaman o partiye katılmalıydı. Başbuğ zamanında nerelerdeydi? Ama Efendi insandır. Kendi yolunu kendi çizmiştir”

Rugancı;”Başbuğ zamanında nerelerdeydi?”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!