Saldırganlar Tosya’da Yakalandı

featured

Çorum’un Kargı ilçesinde 112 Acil Sağlık ekiplerinin içinde bulunduğu ambulansın önü otomobille kesilerek, ambulansta bulunan sağlık çalışanlarını darp edenleri Tosya Polisi yakaladı.

 

Kargı ilçesine bağlı Hacıhamza köyü yakınlarında meydana gelen olayda iddiaya göre ambulans şoförü Vahdet Y. ile sağlık çalışanı Fatih S. hasta nakli sonrasında seyir halindeyken Mehmet B. yönetimindeki otomobil ile bir anda ambulansın önü kesildi. Nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı ambulans şoförü ve sağlık çalışanını darp eden Mehmet B. ile ismi   henüz öğrenilemeyen diğer şahıs olay yerinden kaçtı.

 

Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan sağlık çalışanları Kargı Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

 

112 Acil Sağlık ekiplerinin içinde bulunduğu ambulansın önü otomobille keserek, ambulansta bulunan sağlık çalışanlarını darp ettikten sonra saldırganlar kaçarken D-100 Karayolu’nu kullandı.

 

Olay yerinden kaçan zanlıları yakalamak için harekete geçen Tosya Bölge Trafik Amirliği ekipleri D-100 Karayolu’nu kesti. Kaçan zanlılar ilçemizden geçerken Bölge Trafik Amirliği ekipleri tarafından Tosya Çankırı Kavşağı’nda yakaladı. Polis yakaladığı zanlılar M.B. ve F.K. yi jandarma ekiplerine teslim etti.

 

Saldırganlar Tosya’da Yakalandı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!