Şampiyonlardan Kaymakama Ziyaret

featured

Kastamonu’da İmam Hatip Ortaokulları arasında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenciler Kaymakam Deniz Pişkin’i makamında ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün koordinesinde İmam Hatip Ortaokulları arasında çeşitli kategorilerde düzenlenen yarışmalara ilçemizden katılan Tosya Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu iki il birinciliği ve bir il üçüncülüğü kazandı.

Derece yapan öğrenciler ilk olarak Okul Müdürü Adil Öztürk ve Okul Aile Birliği Başkanı Süreyya Yağmur ve Başkan Yardımcısı Mustafa Corcor, Yönetim Kurulu Üyesi Saliha Özabacı ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci’yi makamında ziyaret etti.

Öğrencileri tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci başarılar diledi.

Kaymakam Deniz Pişkin’e Ziyaret

Şampiyonların bir sonraki durağı ise Kaymakamlık Makamı oldu.

Derece yapan öğrenciler daha sonra Okul Müdürü Adil Öztürk ve Okul Aile Birliği Başkanı Süreyya Yağmur, Başkan Yardımcısı Mustafa Corcor, Yönetim Kurulu Üyesi Saliha Özabacı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci ile birlikte Kaymakam Deniz Pişkin’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette yarışma hakkında Kaymakam Deniz Pişkin’e bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci, Tosya Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nun Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün koordinesinde İmam Hatip Ortaokulları arasında çeşitli kategorilerde düzenlenen yarışmalarda iki il birinciliği ve bir il üçüncülüğü kazandığını söyledi.

Öğrencileri tebrik eden Kaymakam Deniz Pişkin,  başarılar dileyerek kitap ile ödüllendirdi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Şampiyonlardan Kaymakama Ziyaret

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!