Şanlıurfa gezisi düzenledi

featured

KGC, üyelerine yönelik Şanlıurfa gezisi düzenledi

 

                Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti tarafından üyelerine yönelik Şanlıurfa ve Gaziantep illerini kapsayan bir gezi düzenlendi. Gezide ayrıca, Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Şanlıurfa Basın İlan Kurumu Müdürü ile de görüşen heyet, bilgi alış verişinde bulundu.

                Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde düzenlenen geziye, kent merkezi ve ilçelerdeki yerel ve ulusal basın kuruluşlarında görev yapan cemiyet üyeleri katıldı. İki gün süren gezide gazeteciler Şanlıurfa ve Gaziantep illerini gezdi.

                Düzenlenen gezinin ilk gününde önce Şanlıurfa Atatürk Barajı‘nı gezen basın mensupları, ardından Şanlıurfa kent merkezini gezme fırsatı buldular. Dünyanın en eski Arkeolojik Tapınağı olan ve tarihi 12 bin yıl öncesine dayanan Göbeklitepe’yi yerinde gören gazeteciler, ayrıca Halil-Ür Rahman Gölü (Balıklıgöl)’nü de gezdiler. Şanlıurfa gezisinde Sabrın Sultanı Hz. Eyyub makamını da görme fırsatını yakalayan Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri, Saklı Cennet Halfeti’yi tekne turuyla gezdiler. Ayrıca Şanlıurfa’nın ünlü Sıra Gecesi’ne katılan gazeteciler, stres attılar. Gazeteciler, gezi kapsamında Gaziantep kent merkezini de gezdiler ve alışveriş yaptılar.

                Gezi kapsamında Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz ve Kastamonu Basın İlan Kurumu Müdürü Yaşar Kuru, Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Şanlıurfa Basın İlan Kurumu Müdürü ile de bilgi alış verişinde bulundular. Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz, Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Talat Akay’a bazı hediyeler verdi.
               
İki gün süren ve beğeni toplayan gezinin ardından basın mensupları Kastamonu’ya döndü. Geziye katılan basın mensupları, gezi de emeği geçenlere teşekkür ettiler.  (kgc)

 

 

 

 

 

Şanlıurfa gezisi düzenledi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!