Şeh Mahallesinde 350 kişi doğalgaz bekliyor

featured

İlçemize doğalgazın gelmesiyle doğal gaz beklentileri de arttı.

Doğalgaz kullanan vatandaşların durumdan memnun olmaları nedeniyle kullanmak isteyenlerin sayısı her geçen gün artış gösteriyor.

Doğalgaz dağıtım firması Kargaz A.Ş. tarafından resmi kurum ve okullar için doğal gaz dağıtım boru hattı çekilmesinin ardından mahallelerde çalışmalara başlandı. Firma yetkililerinin bazı mahallelerde gaz dağıtım hattı çalışması yaparken mahallelerde gaz beklentileri de artmaya başladı.

Mahallesinde 350 kişinin gaz beklediğini söyleyen Şeh Mahallesi Muhtarı Ali Yünlü açıklamalarda bulundu. Yünlü;” gaz dağıtım firması diğer mahallelerde çalışmalara başladı. Bizden yukarıda olan Harsat Mahallesi’ne dağıtım hattı çekiliyor. Biz şehir merkezine daha yakın olduğumuz halde bizim mahallede çalışma henüz başlamadı. Şeh Mahallesinde 350 kişi doğalgaz bekliyor. Mahalle sakinleri elinde dilekçelerle Kargaz’ın kapısına giderek gazın mahalleye getirilmesi talebinde bulunuyor. Toplanan imzalardan ve dilekçelerden mahallede doğal gaz kullanıcı sayısının yüksek oranda olduğu açık ve net olarak görülüyor. Kargaz yetkililerinin Şeh Mahallesi’nde bir an önce dağıtım hattı çekilmesi çalışmalarına başlayarak mahallemizin doğalgaza kavuşturulmasını arzu ediyoruz” dedi.

Her geçen gün abone sayısı hızla artan ilçemizde doğal gazı kullananlar memnun.

Şeh Mahallesinde 350 kişi doğalgaz bekliyor

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!