Şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği

featured

Kaymakam Mehmet Türköz şehit aileleri ve gaziler ile iftarda bir araya geldi.

Huzur Tesislerinde verilen iftar yemeğine Kaymakam Mehmet Türköz, Garnizon Komutanı J. Yzb. Sefer Sezer, Belediye Başkanı Kazım Şahin, protokol üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları katıldı.

İftar hazırlıklarının tamamlanmasının ardından Kur’an-ı Kerim okundu. İftar duası yapıldı. Hep birlikte iftar edildi. Yemeğin ardından Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz kısa bir konuşma yaptı. Türköz konuşmasında; “Bugün davetimize icabet eden çok değerli şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve gazi ailelerimiz.

Artık Tosya Kaymakamlığı gelenekselleşen diyelim artık Ramazan ayındaki iftar sohbetlerimizi her sene malumunuz sizlerle şehit yakınlarımız ve gazilerimizle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bi kez daha sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Evet bir rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan ayında şunu söylemek istiyorum. En büyük nimetimiz benim nazarımda ne yediklerimiz nede sahip olduklarımızdır, birlik ve beraberliğimiz olduğunu düşünüyorum. Bu birlik ve beraberliğimizin de yapı taşları harçları siz değerli şehit yakınları ve gazi ailelerimizsiniz, gazilerimizsiniz.  O yüzden sizlerden ne kadar iftihar etsek ne kadar onur duysak bizim nazarımızda azdır. İyi ki buralardasınız davetimize icabet ettiniz geldiniz, kırmadınız bizi. Ayaklarınıza sağlık, ağzınıza sağlık diyelim. Biz devlet olarak devletin kaymakamı olarak devletin kurumları başta belediye diğer kurumlar olarak bizler her zaman sizlerin yanınızda olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Yemeğe katılan bütün katılımcılara, herkese canı yürekten teşekkür ediyorum. Yaklaşan Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını şimdiden kutluyorum. Herkese sağlık sıhhat mutluluk ve uzun ömür diliyorum” dedi.

Kaymakam Mehmet Türköz şehit aileleri ve gazilerle tek tek ilgilenerek katılımları için teşekkür etti. Yemekte misafirlere su ve ayran dışında başka içecek ikram edilmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!