ŞEKERBANK EMEKLİLERE ÖDEME

featured

Şekerbank  Emeklilere Maaş Ödeme

Hizmeti Vermeye Başladı

Şekerbank, Türkiye genelindeki 266 şubesi ve yaygın ATM ağı ile emeklilere maaş ödeme hizmeti vermeye başladı. Bankanın emeklilerin hayatını kolaylaştırmak için başlattığı maaş ödeme hizmetinden yararlanmak isteyenlerin, kendilerine en yakın Şekerbank şubesini ziyaret etmeleri yeterli olacak. 

Kuyrukta beklemek, evrakla uğraşmak yok…

Anadolu Bankacılığı misyonu ile 58 yıldır esnaf, küçük işletme ve üretenin yanında yer alarak onları destekleyen Şekerbank, emeklilerin hayatını kolaylaştırmak için tüm şubelerini seferber etti. Maaş ödemelerinin Şekerbank’tan yapılmasını isteyen SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı’na bağlı emekliler Şekerbank şubelerine gelerek kuyrukta beklemeden, yorulmadan ve evrak işleri ile meşgul olmadan kolayca maaşlarını tahsil edebilecekler. Emekliler, daha önce başka bir bankadan maaşını çekiyor olsa dahi hiçbir işleme gerek kalmadan bundan böyle Şekerbank şubesinde de aynı hizmeti alabilecekler.  

“Emeklilerimizi şubelerimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız”

Şekerbank’ın Ağustos ayı itibariyle başlattığı emekli maaşı ödeme hizmeti ile ilgili olarak Şekerbank Bölge Müdürü Namık Kemal Ergenoğlu, “Bundan sonra emekli vatandaşlarımız emekli maaşlarını alabilmek için uzun kuyruklarda beklemeyecek, yorulmayacak. Bölgemizdeki emeklilerimizi, onlara en iyi hizmeti vermek için şubelerimize davet ediyoruz” dedi

 

 

ŞEKERBANK EMEKLİLERE ÖDEME

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!