Sektörde Aranılan Yeni Bir Ürün: Acrylıc Panel

featured

Kastamonu Entegre’den, Sektörde Aranılan Yeni Bir Ürün: Acrylıc Panel

Ağaç ürünleri sektöründe Türkiye’nin global oyuncusu Kastamonu Entegre, akrilik panel üretimine başladı. Acrylic Panel markasıyla Kastamonu Entegre’nin Adana tesislerinde üretimine geçilen yeni ürün; ofis, mutfak, banyo, ray dolap gibi yoğun kullanılan mekanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor.

Hayat Holding çatısı altında orman ve ağaç ürünleri sektöründe 45 yıldır faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi’nin üretimine başladığı akrilik paneller, sektörde aranılan bir ürün olma özelliği taşıyor. Kastamonu Entegre’nin Adana tesislerinde Acrylic Panel markasıyla üretimine geçilen ürün, yüksek derinlik hissi verirken çizilmelere ve ultraviyole ışınlara karşı da tam direnç gösteriyor.

ABS/PMMA’den üretilen ve PVC içermeyen plastik yüzeyler olarak tanımlanan akrilik levhalar, MDF ve sunta yüzeyine laminasyon yöntemiyle kaplanıyor. 18 mm kalınlıkta ve 1220 x 2800 mm ebatlarında üretilen ‘Acrylic Panel’lerin ön yüzeyinde; sektördeki en iyi marka olan Senosan’ın (Avusturya) çizilmeye üst düzey dayanımlı en iyi ürünü Senosan AM 1800 TopXscratchresistant akrilik plakalar kullanılırken, arka yüz ise ön yüz ile uyumlu olarak aynı renkte astar plakalar ile kaplanıyor.

Ofis, mutfak, banyo, ray dolap gibi yoğun kullanılan mekanlarda rahatlıkla kullanılabilen Acrylic Panel, yüksek parlaklık seviyesi, çizilmelere ve UV ışınlarına karşı gösterdiği yüksek dayanımla, çevre dostu güvenli ürünler olarak ön plana çıkıyor. Küçük çiziklerin cila ile rahatlıkla yok edilebildiği Acrylic Panel, kimyasallara da dayanıklılığı ile göz dolduruyor.

Acrylic Panel ürün kartelasında sektörde en çok talep edilen renklerden; Beyaz, Krem, Capuccino, Siyah, Kırmızı, Bordo, Mürdüm, Metalik Gümüş ve Metalik Bej bulunuyor.

 

Sektörde Aranılan Yeni Bir Ürün: Acrylıc Panel

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!