Sertifikaları Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil verdi

featured

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde açılan model uçak kursu sertifikalarını Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil verdi.

Kültürel ve sosyal alanlarda şehirde farkındalık oluşturmak isteyen Tosya Belediyesi Türk Hava Kurumu Tosya Şubesi işbirliğinde model uçak kursu açtı. 27 Aralık 2019 Pazartesi günü başlayan model uçak kursuna her yaştan başvuru olup toplam 60 kursiyer katıldı.

5 gün süren model uçak kursunun tamamlanmasının ardından sertifika töreni düzenlendi. Törene Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Atıcı, Tekin Süzük, Ahmet Özelmacı ve Ahmet Büyükacar, Türk Hava Kurumu Tosya Şubesi Müdürü Ferhat Bozan,  Eğitimciler Şevki Ceyhan ve Yılmaz Alkaya ile kursiyerler katıldı.

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil kursu başarı ile tamamlayan ve model uçaklarını yaparak sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikalarını verdi, başarılar diledi.

Tören fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Model Uçak Kursuna ilişkin açıklamalarda bulunan Beleye Başkanı Volkan Kavaklıgil; “Tosya Belediye Başkanlığı ve Türk Hava Kurumumuzun işbirliği içerisinde gerçekleştirmiş olduğu model uçak tasarım kursları sonuna geldik. Tabi burada Türk Hava Kurumu Temsilcimiz ve eğitmen hocalarımızla birlikte 7’den 70’e Tosya’nın genci yaşlısıyla birlikte gerçekleştirmiş olduğu bir organizasyon oldu.  Ve farkındalık ortaya koymak ve şehrimizde bu tür organizasyonlar düzenleyerek insanları kaynaştırarak farklı eylemler içerisine almak bizim için büyük bir mutluluk oldu. Burada emeği geçen bütün ekibine, hocalarımıza ve Türk Hava Kurumu yetkililerine de çok teşekkür ediyorum. Bizim belediyecilik anlayışımız içerinde sosyal ayağımızın da hep diri kalacağını söylemiştik. Bütün kesimlere hitap edebilecek işte Ramazan etkinliklerimizle başladı. Kazasker İzzet Efendi’nin hayatının anlatımıyla devam ettik.  Ve bugün de bir model uçak tasarım atölyesiyle şehrimizdeki vatandaşlarımızla farkındalık ortaya koymak adına çalışmalar gerçekleştirdik.  Bu noktada tekrar Türk Hava Kurumuna ve eğitmen öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum, şükranlarımızı sunuyorum” diye konuştu.

Sertifikaları Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil verdi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!