Sosyal Yardımlaşma Vakfına Üye Seçimi Yapıldı

featured

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na üye seçimi yapıldı.

Köy ve mahalle muhtarları, Tosya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında 2020 içinde görev alacak üyeleri seçmek için toplandı. Kaymakam Deniz Pişkin’in başkanlığında yapılan toplantıya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Recep Keçeci ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

İlçe Halk Kütüphanesi’nde yapılan toplantı saat 10:00 da başladı.  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşması Kaymakam Deniz Pişkin tarafından yapıldı. 2019 yılının kısa bir değerlendirmesini yapan Kaymakam Deniz Pişkin verilen hizmetleri anlattı. 2020 yılında da çalışmaların devam edeceğinin altını çizen Kaymakam Deniz Pişkin devletin her zaman vatandaşının yanında olduğuna vurgu yaptı. 2020 yılı için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında görev alacak üyelerin seçileceğini ifade eden Kaymakam Deniz Pişkin; “Köy ve mahallelerimizde fakir fukaralara ulaşılması, hizmet ihtiyaçları için sürekli temas içerisinde olacağız. İlçe halkımıza en iyi hizmeti hep birlikte sunacağız” dedi.

Muhtarların görüş ve önerilerinin ardından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine muhtar üye seçimlerine geçildi.

Şehreküstü Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yörük ve Yenidoğan Köyü Muhtarı Refik Eşit 2020 yılı için Tosya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’ne muhtar üye olarak tekrar seçildiler.

Sosyal Yardımlaşma Vakfına Üye Seçimi Yapıldı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!