Spora, Desteğimiz Artarak Devam Edecek

featured

İhsan Yılmaz: Tosya’da Spora, Desteğimiz Artarak Devam Edecek Dedi
10 günlük hazırlık kampını tamamlayan Tosya Spor Kulübünün Başkanı İhsan YILMAZ, genel bir değerlendirme yaptı. Başkan İhsan Yılmaz; ” Tosya’da yeni bir oluşumu sağlam temeller üzerine kurmak için yolda çıktık. Zor bir görev üstlendik. En kısa zamanda bu oluşumu Tosya geneline yaymak istiyoruz ve Tosya Spor A.Ş. yi herkesin sahipleneceği bir takım haline getirmek istiyoruz. Sürekli araştırmalar yapıyoruz ve kendi ayakları üzerinde durabilecek bir kulüp sistemi kurmak istiyoruz. Türkiye’deki bütün emsalleri değerlendirip, onların kulüp yöneticileri ile bilgi alışverişinde bulunuyoruz. İlerleyen zamanda bu konularda somut adımlarımız ve yerinde incelemelerimiz olacak.

“Kamp Çalışmalarından ve Hazırlık Maçlarındaki Performanstan Memnunuz”
Futbol takımları ve oyuncu grubunun kaynaşması için kamp sürecinin önemine dikkat çeken Yılmaz; ” Hocamızın raporu ve araştırmalarımız sonucu transferimizi yaptık. İçlerinde daha önce bildiğimiz oyuncular olmasına rağmen, bir çoğu ilk kez bir arada olan oyuncu grubuna sahibiz. Kamp çalışması kaynaşma ve uyum açısından çok önemliydi. Oyuncuları ve çalışmaları yakından takip etme şansı yakaladık. Genç bir kadroya sahibiz. Hepsi karakterli ve futbola aç arkadaşlarımız. Tosya ve Tosya Spor A.Ş. yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. 
Daha önce iki tane hazırlık maçı oynadık. Daha ilk kez bir arada olmalarına rağmen olumlu sinyaller almıştık. Kamp sonrası ilk ciddi hazırlık maçı olan Osmancık Belediyespor karşılaşması bize ne kadar doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gösterdi. İnşallah ligde de aynı ciddiyetle devam edip, sezon sonu üst lige çıkacağız.” Dedi. – Alaattin KEŞOĞLU

 

Spora, Desteğimiz Artarak Devam Edecek

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!