Tiyatro Kursu Protokolü İmzalandı

featured
Tosya Halk Eğitim Merkezi,Tosya Halk Kütüphanesi ve Tosya Tiyatro Kulübü işbirliğinde açılması planlanan tiyatro kursunun protokolü imzalandı. 
Sosyal ve kültürel faaliyetler yapmak ve gençlerin sosyalleşmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan Tosya Tiyatro Kulübü Derneği gençlere boş zamanlarını değerlendirme ve sosyal aktivite imkanı sunuyor. 
Kültürel kurslar açmayı planlayan dernek; ilk kursunu tiyatro kursu adı altında Tosya Halk Eğitim Merkezi,Tosya Halk Kütüphanesi ile işbirliğinde açıyor. Açılması planlanan tiyatro kursu için dün taraflar arasında işbirliği protokolü imzalandı. 
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yapılan imza törenine Tosya Tiyatro Kulübü Derneği Başkanı Ahmet Çataloğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nesrin Avcı, Halk Kütüphanesi Müdürü Mustafa Özipek ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu katıldı. 
İşbirliği protokolünün imzalanmasının ardından hayırlı olsun dileklerinde bulunan Dernek Başkanı Ahmet Çataloğlu katılarından dolayı işbirliği yapan kurum yöneticilerine, ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu’ya teşekkür etti. 
İlçenin sosyal aktivite eksikliğine dikkat çeken Dernek Başkanı Ahmet Çataloğlu;” ilçemizde sosyal faaliyet yok, gençlerin gidebileceği vakit geçirebileceği alanlar sınırlı. Sosyal ve kültürel faaliyetler yapmak ve gençlerin sosyalleşmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan derneğimiz Tosya Halk Eğitim Merkezi ve Tosya Halk Kütüphanesi ile işbirliği yaparak tiyatro kursu açmayı planladık. Ve bugün işbirliği protokolümüzü imzaladık. Tiyatro eğitimi alan gençlere belge verilecek, gençler turnelere katılma imkanı bulacak hatta dizilerde oynama fırsatı yakalayacaklar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, hayırlı olsun diyorum” dedi. 
Tiyatro Kursu Protokolü İmzalandı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!