TOSGİAD’dan basın açıklaması

featured

TOSGİAD’dan 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimi sonrası basın açıklaması

Tosya Genç İş Adamları Derneği (TOSGİAD ) Başkanı Ahmet Tunca, Yerel Seçimlerin ardından yazılı bir açıklamada bulundu.

Tunca açıklamasında şunları kaydetti:

Yerel Seçim sonuçlarının ilçemiz, ilimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini dileriz.

Kastamonu Merkez, Tosya ve diğer İlçelerimizde seçilen Belediye Başkanlarını, Belediye Meclis Üyelerini, İl Genel Meclisi Üyelerini, Mahalle ve Köy Muhtarlarını tebrik ediyor, görevlerinde ve yapılacak olan tüm hizmetlerinde başarılar diliyoruz.

Temel amacı halka hizmet olarak değerlendirdiğimiz seçim yarışını kazanan başta belediye başkanlarının belediyeciliğin, halkın hizmetlere erişim noktasında lokomotif görevinin olduğu bilinci ile çalışmalar yapacağından kuşkumuz yoktur.

Demokratik iradenin yüksek oranda bir katılım ile gerçekleştiği bu seçimde de halkımız, demokrasiye duyduğu inancı ve sadakati büyük bir olgunlukla sandığa yansıtmıştır. “31 Mart Yerel Seçimleri” sonunda hedefimiz, ekonomik istikrar ve kalkınmaya yönelik olmalıdır. Hükümetimiz tarafından uygulmaya konulacak olan ‘’Yeni Ekonomik Plan” sonrası ortaya konacak ekonomik reformların netleşmesi, üretim-yatırım-ihracat hattında yeniden biçimlenen ekonomik modellerin uygulamaya konması, istihdamın desteklenerek ülkemizin ve Tosyamız’ın yeniden büyüme hedefini yakalaması ortak gayemiz olmalıdır. Ayrıca uluslararası rekabet alanında Tosyamız’ın bir yatırım ortamı ve ticaret partneri haline getirecek kalıcı, uzun vadeli ve çok yönlü yapısal değişimlerin bir an evvel hayata geçirilmesi gerekmektedir. “Meselemiz Tosyamız Olsun” sloganı ile çıktığımız yolda Meselesi Tosya, meselesi memleket, meselesi Türkiye olan herkesin ortak çağrısının hevesle ve coşkuyla başta ilçemiz olmak üzere, ülkeye hizmet etmek ve kalkındırmak olması gerektiği bilinci ile çalışmalar yapmaktır.

Tosya için vakit, geçmiş tecrübelerden olumlu dersler çıkarmak, bilginin, teknolojinin ışığında ciddiyetle çalışmak ve üretmek vaktidir. Bizlerde TOSGİAD olarak üzerimize düşen her görevi büyük bir fedakarlıkla yerine getirmeye hazırız.

Seçim sonuçları hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. Yeni dönem;  Tosyamız için, Memleketimiz ve Türkiye için şahlanma vakti olsun…
Ahmet TUNCA

TOSGİAD BAŞKANI

TOSGİAD’dan basın açıklaması

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!