TOSİAD İŞ ADAMLARI İLE BULUŞTU

featured

TOSİAD İŞ ADAMLARI İLE BULUŞTU

 
 

Tosya İş Adamları Derneği, önceki gece iş adamları ile iftar da buluştu. Kısa adı TOSİAD olan derneğin düzenlediği iftar davetine İlçemizde görev yapan çok sayıda bürokrat da katıldı. Kaymakam Mehmet Türköz, Cumhuriyet Savcısı Fatih Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ortaasyalı,  Ak Parti İlçe Başkanı Naci Küçük Morkoç , İlçemiz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Güvercin ile Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni ve eski yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda Tosyalı iş adamı iftar yemeğine katılanlar arasında tespit edebildiğimiz başlıca isimlerdi.
 
 
 
Hotel Doğramacı Teras Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğinde  TOSİAD Başkanı Hüseyin Cömert’ in yaptığı konuşmada TOSİAD derneğinin bir üst çıtaya ulaşması için gereken her şeyin yapılacağını, bunun için derneğin üye sayısının çoğaltılması ile başlanacağını ve derneğin amacının, iş adamlarına sağlanabilecek tecrübeli elemanlarla açığın kapatılacağını belirtti.

TEKERLEĞİ YENİDEN İCAT ETMEYECEĞİZ

Sözlerine devam eden TOSİAD başkanı Hüseyin Cömert,  “Var olan bir ticareti biz bulduk demeyeceğiz; var olan tekerleği yeniden icat etmeyeceğiz, bu tekerleğin daha güvenilir bir şekilde yoluna nasıl devam etmesi gerekirse biz dernek olarak iş adamlarımıza onu sağlayacağız” dedi.

 
İftar yemeği, hem iş adamı hem de Saadet Partisi yönetiminde görevi bulunan Sacittin Börekçi tarafından yapılan dua ile sona erdi.
 
 
TOSİAD İŞ ADAMLARI İLE BULUŞTU

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!