Tosya Başkentte Kastamonu Günleri’ne hazırlanıyor

featured

Tosya Başkentte Kastamonu Günleri’ne hazırlanıyor

Başkentte Kastamonu Günleri adıyla artık gelenekselleşen Kastamonu ve ilçeleri tanıtım etkinliğinin 7.’si bu yıl 16-20 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu yıl da geçen yıl olduğu gibi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinliğin açılışı TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin tarafından gerçekleştirilecektir.

Başkent Kastamonu Günlerinde etkin olarak öne çıkmak isteyen Tosya’da bu amaçla hazırlıklar başladı.

Bu amaçla dün Belediye Başkanı Kazım Şahin’in başkanlığında kapsamlı bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Tosya merkezli çeşitli Sivil Toplum Kuruluşu ile resmi kurum temsilcilerinin yanı sıra bazı ticari şirketlerin de temsilcileri katıldı.

Derlediğimiz bilgilere göre, toplantıya katılan kuruluşlardan Tosya Meslek Yüksekokulu, Kız Meslek Lisesi Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Tosya Ahi ve Yaren Dostları Derneği, Tosya Musiki Cemiyeti Derneği, Ticaret ve Sanayi Odası, Çağ Şirketler Grubu, Sedef Mobilya’nın stant açacakları öğrenildi.

Başkentte Kastamonu Günleri etkinlikleri kapsamında ilimiz ve ilçelerine ait çeşitli folklör ve halk oyunları gösterileri, yöresel müziğin icra edileceği konserler, tiyatro gösterileri, eğitim sağlık ve turizm konulu paneller, imza günleri ve söyleşilerle, yazar-şair Rıfat Ilgaz’ın tanıtım toplantısı gerçekleştirilecektir. Ayrıca Kastamonu ve ilçeleri doğa fotoğrafları sergisi de gerçekleştirilecek etkinlikler arasında.

 

 

Tosya Başkentte Kastamonu Günleri’ne hazırlanıyor

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!