Tosya Belediye Başkanlığından Uyarı

featured

2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanunu’na göre Belediye sınırları içindeki ilan ve reklam vergisi mükelleflerinin, ilan reklam vergisi 2010 yılı birinci taksitini Nisan ayı sonuna kadar ödemeleri gerekiyor.

Konuya ilişkin olarak Belediye Başkanlığı tarafından sürekli yayınlanan anonslarla mükellefler durumdan haberdar edilmektedir.

Tosya Belediyesi’nden yapılan açıklamada gecikme cezası ödemek istemeyen ilan reklam vergisi mükelleflerinin kendilerine tahakkuk edilen vergiyi 30 Nisan Cuma günü mesai saati bitimine kadar Belediye veznelerine ödemeleri istendi. 

Belediye Başkanlığınca, belediyeye ilan reklam beyannamesi veren işyeri sahiplerinin, işyerlerinin kapanması ya da beyanname bilgilerinde değişiklik olması durumunda bir ay içinde bildirimde bulunmaları gerektiği hatırlatıldı. İşyerlerini kapatan ya da ilan reklam vergisine konu olan tabela, raket vb. materyalleri kaldıran mükellefler Belediyeye bildirimde bulunmadıkları takdirde, biriken ve yasal takibe düşen ilan reklam vergisi borcuyla karşılaşıp sıkıntılar yaşayabiliyorlar.

Tosya Belediye Başkanlığından Uyarı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!