Tosya Belediye Spor Yalnız Kalmadı

featured

Tosya Belediye Spor Yalnız Kalmadı

Bu sezon Kastamonu’yu Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Tosya Belediyespor’a destek olmak amacıyla Kaymakam Mehmet Türköz ile Belediye Başkanı Kazım Şahin öncülüğünde  üçolukları sosyal tesislerinde destek yemeği tertiplendi.  Yaklaşık 150 kişinin davetli olduğu yemeğe beklenen ölçüde katılım gerçekleşmedi.  Katılanlar arasında Tosya kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkanı Kazım Şahin, ilçe müftüsü Hikmet Yazıcı okul müdürleri esnaf ve spor severler katıldı. Akşam yemeğinin ardından açılış konuşmasını Futbol Amatör Teknik Sorumlusu

Nezir Öztürk yaptı. Açılış konuşmasının ardından  Tosya belediye sporun 2. Başkanı olan İhsan Yılmaz sözü aldı ve yılmaz katılımın bekledikleri gibi olmadığını ifade etti. Yılmaz “ bizim öncelikli olarak tek bir amacımız var oda gençliği korumak, gençleri sokaklardan kahve köşelerinden kurtarmak başka bir amacımız yok diğerleri ikinci planda gelir “ dedi. Tosya belediye sporun gereken desteği görmediğini de üzülerek ifade etti.

İhsan Yılmaz’ın ardından sözü alan Belediye Başkanı Kazım Şahin “ Biz sadece yönetim kurulu ile de toplanabilirdik  ancak bu tür faaliyetlere vatandaşlarımızında katılmasını istiyoruz” dedi. Şahin sporda siyaset olmamalı, spor dendiğinde sadece futbolda anlaşılmamalı, arkadaşlarımız imkansızı başardılar , rakiplerimiz oldukça deneyimli “ dedi. Ayrıca futbolda motivasyonun çok önemli olduğunu ifade eden Şahin bunun herşeyin önünde geleceğini belirtti. Şahin konuşmasında kapalı spor salonunun ve sahanın ihalesinin yapıldığını önümüzdeki günlerde  başlanacağını bildirdi. Belediye spor bünyesinde çok kaliteli bir okculuk takımının olduğunu ve dereceler getirdiğini de sözlerine ekleyen Şahin futbolun ayrı bir sürükleyici özelliği olduğunu dile getirirken bunun tanıtım için çok önemli olduğunu ifade etti.

Kaymakam Türköz  “ Bizim amacımız hep üzüm yemek olduğu için bu tür faaliyetlerin arkasında olduk” dedi. Asli görevlerinden birinin  de asayişi ve huzuru sağlamak  olduğunu belirten Türköz, gençlerimizi korumalıyız,  onları korumanın en güzel ve etkili yolu da gençlerimizi  bu tür spor, sanat gibi faaliyetlere yönlendirmek olduğunu ifade etti.  Gençlerimizi korumak adına vatandaşlarımızın maddi manevi desteklerini bekliyorum diyerek sözlerine ekledi.  Türköz’ün konuşmasının ardından Tosya belediye spora destek amaçlı olarak iş adamları ve diğer katılımcılardan yardım toplandı. Toplamda Yaklaşık olarak 48.500 Tl yardım toplanan yemekte bunun yanı sıra lojistik destek içinde iş adamlarından sözler alındı. Ayrıca Tosya Belediye sporu daha iyi yerlere getirmek için katılımcılardan fikir ve görüşleri alındı. Ardından kapanış konuşmasını yapan Nezir Öztürk Kastamonu’yu temsil eden ikinci takımın Tosya olduğunu ve maddi sıkıntılar çekildiğini ifade ederken, Tosya Belediye sporun en az maliyetle kurulan bir takım olduğunu belirtti. Öztürk “sizden destekler bekliyoruz, bizler üzerimize düşeni en iyi şekilde yapacağımıza söz veriyoruz bu hafta sonu Gerede spor ile oynanacak maçımıza da Tosya lı spor sever taraftarlarımızı bekliyoruz”  diyerek sözlerini bitirdi.

Acıksöz           Haber: Hidayet Kara

 

 

 

 

 

Tosya Belediye Spor Yalnız Kalmadı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!