Tosya Belediyesinde 7 Araç, Törenle Hizmete Girdi

featured

Tosya Belediyesine kazandırılan 7 hizmet aracı için hizmete başlama töreni düzenlendi.

Çeşitli hizmetlerde kullanılmak üzere Tosya Belediyesine kazandırılan toplam 7 aracın hizmete alımı için belediye önünde tören düzenlendi.

Saat 13.30’da düzenlenen törene; Kaymakam Deniz Pişkin, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, MHP Tosya İlçe Başkanı Dündar Özurgancı, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil yaptı. Başkan Kavaklıgil konuşmasında; “31 Mart 2019 seçimlerinde devraldığımız Tosya Belediye Başkanlığına Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki sizlerin desteğiyle 7 tane hizmet aracını şehrimizde kullanıma sokmanın gururunu mutluluğunu yaşıyoruz. Hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz.

Rabbime binlerce kez şükür ediyorum ki bu kısa vadede öz kaynaklarımızla ve hibelerle temin etmiş olduğumuz araçlarımızı şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda kullanmak üzere bugün sizlerle buluşturduk. Biz dedik ki Allah rızası gözeterek garibanına yetimine sahip çıkarak adaletli davranarak şehrimizi yöneteceğiz dedik. Elhamdülillah 11 ay boyunca şehrimizde hangi siyasi parti mensubu olursa olsun, hangi tarikattan hangi cemaatten, hangi kurum ve kuruluşa üye olursa olsun Tosya Belediye Başkanlığınca derdi dinlenmiş derdine çözüm bulmak için mesai harcanmıştır. Bu süreçte çalışma arkadaşlarımıza ve ekibime de şükranlarımı sunuyorum. Neden? Tosya Belediye Başkanlığı ve ülke genelindeki belediyelerimiz üzerinde çalışan İŞKUR personelimiz bugün yok. Yaklaşık Tosya Belediye Başkanlığı 100 personel eksik bir şekilde hizmet vermeye çalışıyor. Canla başla çalışan gecesini gündüzüne katan personelimize de sizlerin huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum.

Araçlarımızla ilgili bilgi vermek istiyorum. Arka tarafta gördüğünüz turuncu Karayollarının aracına benzese de BMC Pro hem kar küreme, hem tuzlama yaz aylarında da aracımız damperli kamyon şeklinde kullanılacak. İki tane arkanızda 4×4 2016 model pikabımız var. Yine sağolsun Kastamonu Belediye Başkanımız Galip Vidinlioğlu Beyefendi’nin Tosya Belediye Başkanlığımıza hediye ettiği çift kabinli transit, yine arka tarafında görmüş olduğunuz malumunuz et taşıma aracımız çok kötü ve sıkıntılıydı, bunu da memleketimize kazandırdık. Ve bunun bir özelliği de üzerinde bulunan malzemenin soğutuculu olmasıydı.  Ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza başta bakanımıza ve yönetim kurulu üyelerine, ekibine, arkadaşlarına ve Milliyetçi Ülkücü Hareketin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’ye ve yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Bey’e şükranlarımızı sunuyoruz. Arkada görmüş olduğunuz çöp kamyonunu almamızda, şehrimize getirmemizde vesile oldular. Ve bu süreç içerisinde de 220 tane çöp konteynırını da şehrimize kazandırdık. Yaklaşık 3 tane aracımızı öz kaynaklarımıza almamızla birlikte 300-350 bin Liralık bir desteği öz kaynaklarımızdan harcayacağımız parayı Tosya Belediye Başkanlığının kasasında bıraktık. Biz çalışırken acele etmeden ayakları yere basarak hizmet anlayışıyla memleketimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Eksikliklerimiz yok mudur muhakkak vardır. Bir yerde istemeden bilmeden yanlış yapmışmıyızdır? Muhakkak yapmışızdır. Bunları tolere edecek sizlersiniz. Burda görmüş olduğunuz araçların başarısını sağlayanlarda sizlersiniz. Neden? Evladınıza güvendiniz, oğlunuza güvendiniz, torununuza güvendiniz bizlerde elhamdülillah sizin güveninizi boşa çıkartmayacağız, memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Kısaca bazı başlıklar noktasında da size bilgi vermek istiyorum. İnsan doğar, belli bir yaşa gelir sorumluluklar üstlenir ve hayatı içerisinde kendisine şiar edindiği değerleri vardır. Bir insan namusu için yaşar, haysiyeti için yaşar, şerefi için yaşar. Herkes şunu iyi bilsin ki ne belediye başkanlık makamı ne oturduğumuz farklı koltukların bizim için hiçbir ehemmiyeti yoktur. Biz bu koltuklarda memlekete Allah rızası için memlekete hizmet etmek için varız. Herkes şunu iyi bilsin ne namusumuzdan, ne şerefimizden nede haysiyetimizden bir gram taviz vermeyiz. Sosyal medya üzerinden dedikodu yaparak, şahsiyetimi, şahsiyetimizi, kimliğimizi şer odakların eline düşmüş insanlarla kirletmeye çalışanlar yanılırsınız. Bizim öküzün altında buzağı aramayın, bulamazsınız. Biz bu memlekete sadece ve sadece Allah rızası için hizmet etmek için buradayız. Bizi farklı kulvarlarda değerlendirmeyin. Bizi farklı kefeye de koymayın. Burada herkes alacağı mesajı çok iyi almıştır diye umut ediyorum. Ve hepinize tekrardan şükranlarımı sunuyorum. Bu başarı bugün Tosya Başkanlığı vesilesi ile sizlerindir. Rabbim hepinizden ayrı ayrı razı olsun. Evladınıza sahip çıkmaya devam edin, bizde güzel memleketimize her an 7/24 sahip çıkacağımızdan hiçbirinizin şüphesi olmasın. Tekrar dışarıdan gelen misafirlerimize ve hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Allah’a emanet ediyorum, sağ olun var olun” dedi.

Törende konuşan  MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın; “İşte sizlerin desteği Cenabı Allah’ın da yardımıyla 31 Mart seçimlerinde sizin evladınız 29 yaşında hep öyle demiştim, tertemiz orman mühendisi, siz sahip çıktınız, takdir ettiniz bu günde kendisine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Bu kısa vadede gece gündüz çalışarak, Tosyamıza hizmet etmeye gayret gösteriyor. İnşallah bundan sonra da 7/24 hizmet edecek. Biz demiştik ki biz sadece belediyecilik yapacağız. Bugün yaptığımız odur değerli Tosyalılar. Bizim belediye başkanlarımız sadece belediyecilik yapıyor, başka hiçbir işle uğraşmıyorlar. Uğraşmaları da mümkün değil.

Değerli Tosyalılar şunun altını çizerek söylüyorum, 31 Mart’ta seçimler bitmiştir. Siyaseti o dönem yaptık, kendimizi izah ettik, toplum da bu izahımızın karşılığında bize verilmesi gerekeni verdi. Tosya’yı bize verdi, farklı ilçeleri başka siyasi partilere verdi. Dolayısıyla önerim şu farklı siyasi parti belediye başkanlarına da. Zaman zaman sıkıntı yaşıyoruz Allah rızası için 31 Mart’ta siyaseti bitirdik. Siyaset ne zaman yapılacaksa o güne kadar halka hizmet edeceksiniz siz kazandınız. Tosya’yı da biz kazandık. Cenabı Hak bize nasip etti, başka şehri de size nasip etti. Yani oradaki çalışanlarla, oradaki gariple, gurabayla uğraşarak belediyecilik yapılmaz diye canhıraş bir şekilde mücadele veriyoruz.  Oradaki çalışanla niye uğraşacaksınız? Şimdi herkesin bir dünya görüşü var. Kastamonu Belediyemizde de binin üzerinde çalışan var. Yani orada da liyakate dayalı. Hiçbir belediye başkanımız hiçbir çalışana ya söylüyoruz oradaki çalışanla uğraşılır mı? Ekmeğinin aşının peşinde insanlar ya. Dolayısıyla bu konuda buradan bi mesaj daha vermiş olalım. Uğraşmayın ya. Siyasi görüşüyle, sınıfsal görüşüyle insanları değerlendirirseniz çok yazık edersiniz bulunduğuz şehre. Ama ben biliyorum ki bizim 7 belediyemizde bizim arkadaşlarımız hem liderimizden aldığımız talimatla üretken belediyecilik diyoruz, katılımcı belediyecilik diyoruz liyakatta kimse o çalışacak. Ki çalışıyor da bizim belediyelerimiz de. Dolayısıyla buradan bu mesajı da vermiş olalım.

Huzursuzluk yaratıyorlar mı, yaratıyorlar. Yani ama şunu yapamazsınız. Milliyetçi Hareket Partisinin mensuplarına, belediyelerine az önce belediye başkanımız da bahsetti. Sosyal medya üzerinden, oradan buradan tezgahlar kurarak, bize bir şey yapamazsınız. Çünkü biz Allah’tan korkuyoruz dedik. Bunu da şaka yapmıyoruz diye söyledik. Kuldan utanıyoruz dedik. Kul hakkı yemeyiz dedik, yemeyeceğiz. Biz biliyoruz ki millete hizmet ibadettir, bunun üzerinden yürüyoruz. Dolayısıyla böyle keyifli günleri yaşayacağımızı biliyorduk biz daha öncesinden. Çünkü biz inandığımız değerler üzerinden siyaset yapıyoruz. Onun için bundan sonra güzellikleri hep beraber göreceğiz” dedi.

Törende konuşan Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin; “Belediyemizin hizmete sokmakta olduğu 7 yeni aracın açılış töreni için toplandık. Öncelikle Tosya Belediye Başkanımızı ve çalışma ekibini ve bu araçların hizmete sunulması noktasında karar alma süreçlerinde mekanizmalarında, imzası olan bütün herkesi belediye meclis üyelerimiz dahil tebrik ediyorum, hepsini kutluyorum. Bu araçların kazasız belasız güzel günlerde siz Tosyalı hemşerilerime güzel hizmetlerde bulunmasını hayırlı hizmetlerde bulunmasını temenni ediyorum. İnşallah hepimizin manavından kaymakamına, belediye başkanından zabıtasına kadar hepimizin yaşadığımız bu güzel ilçe için bu toprak için bu coğrafya için yapabileceği şeyler var. Hepimizin bu anlamda elini vicdanına koyarak, sadece kamu kurum ve kuruluşlarının yetkili birimleri yada seçilmiş organlarıyla değil, işbirliği içerisinde elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum. Gerçek manada kamu hizmetinin sahibi vatandaştır. Bizim buralarda bulunma sebebimiz, bu araçların bu şekilde sizlerin hizmetine sunulması yine sizin varlığınızdır. Haliyle hizmetin asıl sahibi vatandaştır, sizlersiniz, halkımızdır. Hiçbir hizmetten geri durmamanızı her türlü hizmete ister kamu hizmetleri olsun, ister yerel hizmetler olsun, her türlü hizmeti görüş ve önerilerinizle şikayetlerinizle veya teşekkürlerinizle yön vermenizi sürece dahil olmanızı, yönetişim dediğimiz süreci birlikte idare edebilmemizi çok arzu ediyorum. Bundan dolayı da Tosya gerçek manada belli bir seviyeyi yakalamış bir ilçe. Özellikle sivil toplum kuruluşlarımız, meslek odalarımız, muhtarlarımız çok aktif. Aynı duyarlılığı vatandaşlarımız da gösterirse sorun hepimizin sorunu çözüm de hepimizin çözümü olacak. Birbirimizin açığını gediğini yada yanlışını bulmak onun üzerinden yürümek yerine birbirimizin destekçisi olmak süreci elbirliğiyle yürütmek birlik ve beraberlik ortamımıza zarar getirmemek bizim en büyük kazanımımız olacaktır. Tekrardan yeni araçların ilçemize, Tosyalılarımıza siz değerli vatandaşlarımıza, belediyemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından yeni alınan araçların kazasız belasız kullanılması ve hizmet vermesi için İlçe Müftüsü Halil İbrahim Sabırlı tarafından dua yapıldı.

Tören yeni alınan araçların kazasız belasız kullanılması ve hizmet vermesi kurban kesimi ile sona erdi.

Tosya Belediyesinde 7 Araç, Törenle Hizmete Girdi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler -
deneme bonusu veren siteler
- Goley90 - tiktok takipçi satın al - instagram likes - istanbul escort - mecidiyeköy escort - bakırköy escort - postegro - istanbul escort - Baywin - sahabet giriş - Aviator oyna - porno izledeneme bonusu veren siteler -
deneme bonusu veren siteler
- Goley90 - tiktok takipçi satın al - instagram likes - istanbul escort - mecidiyeköy escort - bakırköy escort - postegro - istanbul escort - Baywin - sahabet giriş - Aviator oyna - porno izle