Tosya Belediyespor Sezon Öncesi Yardımsever İşadamları ile Buluştu

featured

Tosya Belediyespor Sezon Öncesi Yardımsever İşadamları ile Buluştu

 
İlçemizin tek futbol kulübü Tosya Belediyespor yararına Perşembe akşamı Dörtyol Doğramacı Otel Terascafe’de bir yardım ve kaynaşma yemeği tertip edildi.
 
 
 
 
 
 
Yemeğe İlçemiz protokolünün yanı sıra İşadamları ve esnaf ve halk katıldı. Gazetemiz tarafından da takip edilen yemekte, Belediye Başkanı Kazım Şahin, bir şehrin tanıtımında sporun, özellikle futbolun olmazsa olmaz bir unsur olduğunu uzun uzun örneklerle anlattı.
 
 
Daha sonra yardım yapmak isteyen başta işadamları olmak üzere katılımcıların taahhütleri alındı. Kaynaşma yemeğinde yardımsever ve sporsever hemşehrilerimizin katkıları ile toplam 25.000 TL. yardım toplandı.

En büyük yardım, ilk bağışçı olarak Yılmaz Tekstil’in Sahibi İhsan Yılmaz’dan geldi. O gece başka bir programı nedeni ile yemeğe katılamayan İhsan Yılmaz, Belediye Başkanı Şahin’i telefonla arayarak 6,000 (Altıbin) lira bağışta bulundu de en fazla yardım eden olarak büyük alkış aldı.

Yılmaz Tekstil’in Sahibi İhsan Yılmaz’ın koyu bir Fenerbahçeli spor sevdalısı olduğunu, fabrikanın dış boyasının sarı-lacivert, fabrika içindeki bardakların bile Fenerbahçe logolu olduğunu bilinmektedir.

İhsan Yılmazdan sonra gerçekleşen diğer bağışlarla beraber, gecenin spor kulübümüze katkısı 25,000 TL. olarak gerçekleşti.

 
 

 
Bu organizasyonda görev alan, maddi ve manevi katkıda bulunan tüm İşadamlarımızı kutlar, Tosya BelediyeSpor Kulübüne de başarılar dileriz.
 
Tosya Belediyespor Sezon Öncesi Yardımsever İşadamları ile Buluştu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!