Tosya Büyük Sekiler Köyü’nde 1 Ölü

featured

Maden Ocağında Gaz Sızıntısı;1 Ölü

Tosya Büyük Sekiler Köyü’nde faaliyet gösteren bir maden ocağında aniden fenalaşan Murat Karadaş (57) zehirlenme şüphesi hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre;ilçemiz büyük Sekiler Köyü’nde faaliyet gösteren özel bir firmaya ait maden ocağında bir maden işçisi çalışırken bir anda fenalaştı. Maden İşçisi Murat Karadaş hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti.

 Olay Şöyle gelişti;

Çorum /İskilip nüfusuna kayıtlı 1955 d.lu Murat Karadaş maden ocağında çalıştığı esnada fenalaştı. Arkadaşları tarafından fark edilen Murat Karadaş ocakta meydana gelen gazlardan zehirlendiği düşünülerek 112 ye haber verildi. Köyün, şehir merkezine olan uzaklığından zaman kaybetmemek için firma yetkilileri tarafından özel araçla götürülen Murat Karadaş yolda olay yerine gelmekte olan ambulansa nakledildi.  Murat Karadaş hastaneye ulaşamadan yolda hayatını kaybetti.

Tosya Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Murat Karadaş için gaz sızıntısı şüphesi ihtimali üzerinde durulurken kesin sonuçlar yapılacak otopsiden sonra ortaya çıkacak.

Gaz sızıntısından öldüğü ihtimali üzerinde durulan Murat Karadaş otopsi yapılmak üzere dün sabah Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Tosya Büyük Sekiler Köyü’nde 1 Ölü

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!