Tosya Cumhuriyet Meydanı Yenileniyor

featured

Tosya Belediyesi 3 farklı proje ile kent meydanını tamamen değiştirecek.

Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, seçim beyannamesinde de yer verdiği Cumhuriyet Meydanını yenilemeye yönelik proje için Başkan Yardımcısı Mustafa Mola ile birlikte yerinde incelemelerde bulundu. Özellikle yapılacak olan proje ile beraber bölgenin daha ferah bir görünüm kazanacağını ifade eden Başkan Kavaklıgil şehirlerin öne çıkan noktalarının meydanları olduğunu vurguladı.

Başkan Kavaklıgil; “ İlk önce üç farklı projeyi Tosyalı hemşerilerimizin beğenisine sunacak ve en çok beğenilen projeyi hızlıca uygulamaya koyacağız. Ramazan bayramına kadar bu üç projeyi bitirmeyi planlıyoruz. Söz verdiğimiz gibi ilçemizi değerli hemşerilerimizle birlikte yönetecek attığımız her adımı birlikte atacağız” diyerek yetkililerden kısa sürede çalışmaların neticelendirilmesini istedi.

Özellikle taş duvar görünümünün önüne çıkmak istediklerini ifade eden Başkan Kavaklıgil geriden başlamak kaydıyla önü açık daha modern bir meydan inşa edeceklerini vurguladı.

Göreve geldikleri günden bu yana özellikle ortak yaşam alanlarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Kavaklıgil; “Yaya yolları, kaldırımlar, parklar, şehir giriş ve çıkışları gibi ortak yaşam alanlarını ne derece düzgün yaparsanız şehir de o derece insanların yüzüne gülecek ve hemşerilerimiz de yürüyüş yaptıklarında bu alanları kullandıklarında daha huzurlu ve mutlu olacaklardır. Çünkü insanların yaşam kalitesi ve mutlulukları yaşadıkları alanların iyi tesis edilmesiyle doğru orantılıdır” dedi.

Tosya Cumhuriyet Meydanı Yenileniyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!