TOSYA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ KURS KAYITLARI BAŞLADI

featured

TOSYA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ  KURS KAYITLARI BAŞLADI

 

Tosya Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlügü bünyesinde her yıl düzenlenen eğitim Kursları bu yılda yeni kayıtlarına başladı.

 

Başvurular 30  Eylül 2011  tarihine kadar mesai saatleri içinde yapılabilir. Nüfus cüzdanı ibrazı ve başvuru formu doldurulması gerekmektedir.

 

Açılması planlanan kurslar Bilgisayar kullanımı (operatör),Bilgisayar destekli Grafik(photoshop),web Tasarım, İngilizce(ilk kademe),İngilizce(orta kademe),Aile Eğitimi, Makine Nakışı, Tel Kırma, Kurdela Nakışı, Çeyiz Ürünleri Hazırlama, .Kırkyama, Salon Takımları Dikimi, Pike Dikimi, Kadın Giysileri Dikimi, Çocuk Giysileri Dikimi, Bez Dokuma, Üç Etek, Dekoratif EV Aksesuarları(Deri Süsleme), Yorgan Dikimi, Örgü, Bayan Saç Bakım ve Yapımı, Kalörifer Ateşciliği(katı-Sıvı), Arapça ilk kademe, .Arapça Orta kademe, .Ebru, Model Uçak, Arı Yetiştiriciliği, Aşıcılık(meyve), Avcı Eğitimi, Gümüş işleme(telkari) Halk Oyunları Aerobik Fitnes,Taekwondo olmak üzere Toplam 33 Alanda kurs verilmesi planlanıyor. Yurakıda belirtilen kursların açılabilmesi için en az 12 Kişinin Müracat etmesi gerekmektedir. Müracaatlar Eylül ayında yapıldığında Ekim ayında kurslar başlayacaktır.

 

 

TOSYA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ KURS KAYITLARI BAŞLADI

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!