Tosya Hasan Rıza Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde İlk Yardım Eğitimi

featured

İlçemizde eğitim öğretim yapan Tosya Hasan Rıza Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ilk yardım eğitimi başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın üstünde önemle durduğu bakanlığa bağlı okullarda görev yapan idareci ve öğretmenlere verilen ilk yardım eğitimleri Tosya Hasan Rıza Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde de verilmeye başladı.

Türkiye genelinde toplam 82 eğitim merkezinde verilen ilk yardım eğitimleri ilçemizde sağlık alanında eğitim veren Tosya Hasan Rıza Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde veriliyor.

Eğitime ilişkin Tosya Hasan Rıza Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden yapılan açıklamada; “İLK YARDIM HAYAT KURTARIR

Okulumuzda İlk Yardım Eğitimleri Başladı. Türkiye genelinde 82 eğitim merkezinde verilen ilk yardım eğitimleri okulumuzda da verilmeye başlandı. Milli Eğitim Bakanlığının üstünde önemle durduğu İLK YARDIM EĞİTİMİ Bakanlığa bağlı okullarda görev yapan tüm idareci ve öğretmenlere verilmektedir. Okullarda olabilecek her türlü ilk yardım müdahalesine hazırlanan öğretmenler Kastamonu il merkezine gitmeden bu önemli eğitimi okulumuzda alabileceklerdir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” denildi.

 

Tosya Hasan Rıza Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde İlk Yardım Eğitimi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!