Tosya Hayvan Pazarı Arife Gününe Kadar Açık

featured

İlçemizde Cumartesi günleri kurulan ve bölgenin en büyük hayvan pazarları arasında yer alan Tosya Hayvan Pazarı Arife gününe kadar açık kalacak.

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşlar da kurbanlık hayvan arayışına başladı. Yeri olan vatandaşlar bayramdan önce kurbanlık hayvanlarını alırken, koyacak yeri olmayan vatandaşlar da son güne kadar yada Arife gününe kadar beklemeyi tercih ediyor.

21 Ağustos 2018 tarihinde idrak edilecek olan Kurban Bayramı için Tosya Hayvan Pazarı 11 Ağustos 2018 Cumartesi günü başlayacak ve Arife günü de dahil olmak üzere açık kalacak.  Pazarın Arife gününe kadar açık kalacak olması hayvan satıcıları yanında kurbanlık hayvan alacak olan vatandaşları da sevindirdi.  Kurbanlık hayvan alacak olan vatandaşlar; “Pazarın özellikle arife günü açık olması aldıkları hayvanları koyacak yeri olmayan vatandaşlar için oldukça önemli. Koyacak yeri olmayan vatandaşlar Arife günü aldıkları kurbanlık hayvanlarını bir sonraki gün kesime götürüyor.  Böylece hiç sıkıntı yaşamıyor. Hayvan Pazarı 11 Ağustos 2018 tarihinden itibaren Arife gününe kadar açık kalacak. Herkes istediği zaman kurbanlık hayvanlarını alarak kurban ibadetini yerine getirecek” şeklinde hayvan pazarı hakkında görüşlerini dile getirdi.

Tosya Hayvan Pazarı Arife Gününe Kadar Açık

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!