Tosya İdmanyurdundan Yeni Sezonda Yeni Branş “Güreş”

featured

Sportif ağını her geçen gün genişleten ve ilçemizde ilkleri yapmaya devam eden Tosya İdmanyurdu Spor Kulübü, yeni sezonla birlikte GÜREŞ branşını da aktif edecek.

Ata sporumuz  olan güreş bölgemizde hayli ilgi görmekte. İlçemizde de okul sporları bazında bir çok başarı elde edilen branşta yıllardır düzenli bir çalışma yapılmamaktaydı.

Kulüp kuruluş bildirgesinde yer alan “genç sporcu yetiştirme” ilkesi her branşta olduğu gibi güreş branşı içinde geçerli olacak ve yapılacak düzenli çalışmalarla gençlerimizin gelişimi sağlanacak.

Kulüp çalışmaları ve yeni branşla ilgili bilgi veren kulüp başkanı İbrahim KARACAN; “ İlçemizde yıllardır özlemini çektiğimiz birlikteliği sportif manada başarmış olmanın sevincini ve yeni branşlarda yeni yol arkadaşları kazanmanın sevincini yaşıyoruz.

Bilindiği üzere kulübümüz kurulalı kısa bir süre oldu. Herbiri alanında uzman ve gerçek spor sevgisi sahibi ekip arkadaşlarımızla başlattığımız “sportif hareket” bugün büyüyerek yoluna devam ediyor. Futbol ile başladığımız yolculuğumuz, Atıcılık branşı ile devam etti.

Yapılan istişareler ve değerlendirmeler sonucu ilçemizde yıllardır devamlılık bakımından öksüz kalan güreş branşımızı da aktif etme kararı aldık. Güreş şubesi sorumlusu ve antrenörü olarak eski milli güreşçimiz Mehmet BÜYÜKYAĞCI hocamızı görevlendirdik ve onun sorumluluğunda yeni branşımızla ilçe gençlerine hizmetimize devam edeceğiz.

İnşallah bu coşkumuz daha çok branşla, yeni yol arkadaşlarımızla devam edecek ve asıl hedefimiz olan “ilçe gençleri gelişimi” projemizi başarıyla sürdüreceğiz.” dedi.

Tosya İdmanyurdundan Yeni Sezonda Yeni Branş “Güreş”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!