Tosya İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneğinden Kız İmam Hatip Lisesine Ziyaret

featured

Tosya Kız İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Tosya İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği yöneticileri ziyaretin ardından basın açıklaması yaptı. Açıklamayı dernek başkanı İsmail Özdemir okudu. Özdemir açıklamasında;  “Tosya İmam Hatibi lisesi mezunları ve mensupları Derneğinden Kız imam hatip lisesine Ziyaret ve Tebrik;
Değerli İmam hatip lisesi mezunlarımız, İmam hatip ruhunu içerisinde hisseden gönüldaşlarımız; Derneğimizin kuruluş işlemlerini yapıp ilk genel kurulumuzu da gerçekleştirmiş bulunuyoruz. İmam Hatip okullarında planlamış olduğumuz proğramlarımızı korona virüs sebebi ile ertelemek durumunda kaldık. Ancak imkanlar dahilinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mevcut Kız Anadolu imam hatip Lisesi binasının güçlendirilme kararı alınması ile birlikte taşınma işlemleri için hazırlıklar başlamıştır. Biz de dernek olarak imkanlar nisbetinde desteklerimizi sunmak üzere İmam Hatip Lisesi Müdürü Gülşen Çivici ve Müdür Yardımcısı Hamdi Dilsiz hocamızı ziyaret ettik.

Kız İmam Hatip Lisemiz Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından 10.04.2020 tarihinde alınan kararla 2020 – 2021 Eğitim-Öğretim yılından itibaren “özel program ve proje uygulayan okul” kapsamına alınıp “proje okulu” ilan edilmiştir. OKULUMUZ KASTAMONU’NUN FEN ve SOSYAL BİLİMLER PROGRAMI UYGULAYAN PROJE Okullarından biri olmuştur. Fen ve Sosyal Bilimler Programı uygulayan ”Proje Okulları” müfredat itibari ile FEN LİSESİ seviyesinde eğitim vermektedir. Bu okullarda ülkemizin yarınları için ihtiyaç duyulan öncü ve önder nesiller yetiştirmek hedeflenmiştir. 2020-2021 Eğitim – Öğretim yılında okulumuz sınavla 30 öğrenci alacaktır. Bu vesile İle Okul müdüremiz Gülşen Çivici nezdinde Tüm idarecilerimizi ve öğretmenlerimizi, tebrik ediyor Tosyamıza hayırlı olsun diyoruz. Dernek olarak sorumluluğumuz, Tosya dışından öğrencilerin de gelecek olması nedeni ile daha da artmıştır. Sorumluluğumuzun farkında ve bilincinde İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları derneği olarak değerli öğretmenlerimizin ve kıymetli öğrencilerimizin daha iyi imkanlarda eğitim alması için çalışmaya devam etmek önceliğimiz olacaktır.
Tüm İmam Hatip camiamıza ve Tosyamıza hayırlı olsun.

Ayrıca tüm halkımızın Mübarek Ramazan Bayramını kutlar, tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini niyaz ederim.
Tosya İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Yönetim Kurulu Adına
İsmail ÖZDEMİR” dedi.

Tosya İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneğinden Kız İmam Hatip Lisesine Ziyaret

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!