Tosya Kaymakamı Dipsizgöl Tabiat Parkı’nda İncelemelerde Bulundu

featured

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde bulunan Dipsizgöl Tabiat Parkı’nın turizme kazandırılması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Çalışmaları yerinde görmek amacıyla Dipsizgöl Tabiat Parkı’nda incelemelerde bulunan Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, doğa harikası parkın son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Kaymakam Deniz Pişkin;  “Daha fazla heba olmasına gönlümüzün elvermediği, elimizi taşın altına koyarak girişimlerimiz sonucu işletmeciliğini Tosya Kaymakamlığı olarak devraldığımız doğa harikası Dipsizgöl Tabiat Parkı’nın, ilçemiz turizmine kazandırılması için başlattığımız çalışmalar sürüyor.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Kastamonu Şube Müdürlüğü ile Tosya Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri eşliğinde incelemelerde bulunduğumuz Milli Park’ta, enerji nakil hattının tamamen yenilenmesinin ardından ilk etapta günübirlik tesis alanının hizmete açılması için yoğun bir çalışma temposu içerisine giriyoruz.

Yetkili kurumlarımız ile birlikte, başlanacak çalışmaların “Dipsizgöl Tabiat Parkı Gelişme Planı”na uygun yürütülmesi için hiçbir detayı atlamıyor, sahadaki bütün ayrıntıları planlıyoruz” diye konuştu.

Tosya Kaymakamı Dipsizgöl Tabiat Parkı’nda İncelemelerde Bulundu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!