TOSYA MHP “MUVAFFAK” DEDİ

featured

Milliyetçi Hareket Partisi Tosya İlçe Başkanlığı kongresi 23 Kasım 2014 Pazar günü yapılacak.

İlçe Başkanı İsmail Yur’un yeni dönemde aday olmayacağını açıklaması üzerine bu görev için Ünal Tokatlı, Mustafa Dündar Özurgancı, Muzaffer Acar ve Muvaffak Etyemez aday olabileceğini açıkladı.

İlçe Başkanlığında yoğun bir katılım ile yapılan istişare toplantısında aday adayları ile MHP nin yaklaşan Genel Seçimler için neler yapılabileceği, izlenecek yol ve hedefin ne olacağı konuşuldu. Belirlenen hedefe tabandan tavana, yani ülkücü neferden ilçe başkanına kadar birlikte omuz omuza vererek yoğun çalışma ile ulaşılacağı dile getirildi.

Bu bağlamda her zaman olduğu gibi yine tek vücut olarak yürünmesi gerektiği kanaatinden yola çıkarak, yaklaşan kongreye Muvaffak Etyemez Başkanlığında gidilmesine karar verildi.

Karar neticesinde delegasyona hitap eden Muvaffak Etyemez; bu teveccühe layık olmaya çalışacaklarını, bu teşkilatın her bir neferinin ilçe başkanlığı yapabilecek liyakata ve ehliyete sahip olduğunu vurguladı. Aday adayları Ünal Tokatlı, Mustafa Dündar Özurgancı ve Muzaffer Acar’a da bu kararlarından dolayı ayrıca teşekkür etti.

İlçe Başkanı İsmail Yur; ülkücü ahlakına ve erdemine sahip olan bütün MHP camiasına varılan bu karardan dolayı teşekkürlerini belirtti.

TOSYA MHP “MUVAFFAK” DEDİ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!