Tosya Muhtarlar Derneğinden Basın Açıklaması

featured

Tosya Muhtarlar Derneği 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından basın açıklaması yaptı.

31 Mart mahalli idareler seçimlerinin demokratik bir ortamda yapıldığını hatırlatan Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Osman Genç seçimlerin ilçemize ülkemize hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Başkan ali Osman Genç yapmış olduğu basın açıklamasında, “31 Mart yerel seçimlerini geride bıraktık. Seçimlerde gerek belediye başkanlığı, gerek mahalle ve köy muhtarlığı, gerekse il genel meclisi ve belediye meclis üyeliği için aday olan herkese ülke demokrasisine olan katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Seçim sonrası sandıktan oy çoğunluğu sağlayıp milletin iradesi ile seçimleri kazanan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve ekibini, il genel meclis üyelerimizi, belediye meclis üyelerimizi, mahalle ve köy muhtarlarımızı tebrik ediyoruz. Ülke olarak yeni bir döneme girdiğimiz bu seçim sonrası kendilerine yapacakları çalışmalarda başarılar diliyoruz.

Ayrıca ilçemizde 10 yıldır bizlere hizmet etmiş olan Eski Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’e de teşekkür ediyor ve bundan sonraki hayatında kendisine başarılar diliyoruz.

Seçim sonuçlarının başta ilçemiz olmak üzere tüm ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, saygı ve selamlarımızı sunuyoruz” dedi.

Tosya Muhtarlar Derneğinden Basın Açıklaması

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!