Tosya MYO’da 11 Ekimde Ders Başı Yapılıyor

featured

Tosya Meslek Yüksekokulu’nda 11 Ekim 2021 Pazartesi günü ders başı yapılacak.

2021-2022 Akademik yılının başlamasıyla birlikte Kastamonu Üniversitesi Tosya Meslek Yüksekokulu’nda da dersler başlıyor. Tosya Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören bin 70 öğrenci 11 Ekim 2021 Pazartesi günü derslere başlayarak yeni akademik yıla merhaba diyecek.

İlk ve orta öğretim hayatı boyunca üniversite hayali kuran gençler yerleştikleri üniversitelerde kayıtlarını tamamlayarak üniversiteye adımlarını attı. Tosya Meslek Yüksekokulu’na yerleşen toplam 272 öğrenci normal yerleştirme ile 17 öğrenci de ek yerleştirme ile kayıtlarını yaptırdı.

Yeni kayıt yaptıran öğrencilerle birlikte Tosya Meslek Yüksekokulu’nun öğrenci sayısı bin 70 oldu. 8 Ekim 2021 tarihinde sona eren ders kayıtlarının süresi bir hafta daha uzatılarak ders kaydında sorun yaşayan öğrencilerin bu sorunlarını okulda gidererek derslere devam etmesine fırsat verildi.

Kastamonu Üniversitesinde yeni akademik yılın 11 Ekim’de başlaması nedeniyle KYK Yurdu da 9 Ekim Cumartesi günü kapılarını öğrencilere açarak uzaktan gelen öğrencilerin 11 Ekim günü okula başlamasına imkan sağlıyor.

Tosya MYO’da 11 Ekimde Ders Başı Yapılıyor

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!