TOSYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE SONA DOĞRU YAKLAŞILDI

featured

TOSYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE SONA DOĞRU YAKLAŞILDI

 

Tosya’yı ziyaret eden Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Organize Sanayi Bölgesi ve TOSTAŞ hakkında yetkililerden brifing aldı.

 

Tosya’yı ziyaretinde Vali Bektaş’ı Orman İşletme Müdürlüğü önünde, Kastamonu Vali Yardımcısı Muammer Balcı, Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Tosya Garnizon Komutanı J.Ütğm. Himmet Polat, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, Tosya İlçe Emniyet Müdürü V. Halil İbrahim Olgun, Tosya Ticaret Odası Başkanı Mesut Güvercin, OSB Müdürü Nihat Küçük Kasap, TOSTAŞ Genel Müdürü Şerafettin Kınasakal ve Kurum Amirleri karşıladı.

 

Tosya Orman İşletme misafirhanesinde, OSB Müdürü Nihat Küçükkasap Vali Bektaş’a organize sanayi bölgesi ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında brifing verdi.

Brifing sonrası gazetemiz muhabirinin edindiği bilgilere göre; Tosya’nın gelişmesine öncülük edecek en büyük projelerden biri olan Tosya Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarında sona gelindiği ve bahar aylarında yatırımcıya arsa tahsisine başlanacağı öğrenildi.

 

TOSYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE TALEP TOPLANMAYA BAŞLANDI.

Vali Bektaş başkanlığında Tosya Orman İşletme Müdürlüğü misafirhanesinde yapılan toplantıda, OSB’nin 2010 yılı yeminli mali müşavir denetimi ile 2010 yılı faaliyet raporu görüşüldü ve onaylandı. Tosya Organize Sanayi Bölgesinde yapılacak olan, elektrik, su, imar planı, kanalizasyon ve parselasyon çalışmalarının OSB’nin kendi kaynakları ile yerel firmalara yaptırılmasına karar verildi. Toplantıda alınan karara göre, 2011 yılının 6. ayında alt yapı projeleri bakanlığa tasdikine sunulmuş olacak.  Yedinci ayda ise, yatırımcıya arsa satışı yapılabilecek. Arsa almak isteyen yatırımcılar Tosya OSB Müdürlüğüne müracaat edebilecek.

Bugün ziyaretin en önemli ikinci gündem maddesi, %96’sı İl Özel İdaresi’ne ait olan TOSTAŞ hakkında Tostaş Genel Müdürü Şerafettin Kınasakal, Vali Erdoğan Bektaş’a bilgi verdi.

İki ana gündem maddesinin yanı sıra ilçenin çeşitli alanlarına ilişkin olarak yetkililerden bilgi alan Bektaş, akşama doğru görüşmelerini tamamlayıp Tosya’dan ayrıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOSYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE SONA DOĞRU YAKLAŞILDI

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!