TOSYA REYONLARI GÖZ KAMAŞTIRDI

featured

Bu yıl Başkentte Kastamonu günlerinin 8’ncisi ni düzenlediğimiz Atatürk Kültür Merkezi’nde Tosya reyonları göz kamaştırdı.

Başkentte Kastamonu günlerine ilçemizden Tosya Ticaret Odası, Ziraat Odası gibi sivil toplum kuruluşlarının ve ayrıca ilçemize özgü el sanatları, Ahşap oyma,  ahşap ürünlerine yapılan sedef hediyelik eşya olan sedef kaplama, Tosya Halk Eğitim merkezi müdürlüğünün el sanatları ve gümüş reyonlarının yanı sıra Tosya basını yer aldı. Tosya belediyesinin açmış olduğu resim sergisinin de renk kattığı Başkent’te Kastamonu günlerinde Tosya reyonları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Zaman zaman yapılan Tosya halkoyun gösterileri ve canlı müziğin sunulduğu reyonlarda ziyaretçiler de şarkı ve Tosya halkoyunlarına eşlik ettiler.  Sabah saatlerinde erken gelen izleyicilerin, bir gün öncesinden düzenlenen Tosya Stantlarına yoğun ilgileri gözden kaçmadı.

Bilhassa Tosya Basını ve Gazetemiz reyonları geniş bir izleyici ve meraklı akınına uğradı. Tosyada günlük iki gazetenin yayımlanmasından son derece mutlu olduklarını dile getiren Başkentteki hemşerilerimiz “Tosya problemlerini dile getirdiğiniz, memlekette olup bitenlerden bizleri haberdar ettiğiniz için ayrıca teşekkür ediyoruz. İnternetteki sitelerinizden Tosya’yı Başkent’ten izliyoruz” diye açıklamalar yaptılar.

 

TOSYA REYONLARI GÖZ KAMAŞTIRDI

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!