Tosya Sakarya Ortaokulu Futsal’da İl 2.Cisi Oldu

featured

Sakarya Orta okulu futsal yıldız takımı Tosya’da yaptığı grup maçlarında Mehmet Akif İmam Hatip Orta okulunu 6-0, Ortalıca Ortaokulu 3-0, Namık kemal Orta okulunu grup finalinde 8-0 yenerek Tosya’yı Kastamonuda temsil etmeyi hak kazandı..3 grupta yapılan ve 12 takımın katıldığı Kastamonu futsal şampiyonasında Perşembe günü Şenpazar Yibo yu irem ve mervenur un golleri ile 2-0 net skorla finale çıkmayı başardı öznur eda ve kaleci sena ve elif’in üstün Performansıyla gol yemeden macı rahat kazanmayı bildi.

 

Tosya Spor Kulübü Antrenörü ve Beden eğitimi öğretmeni Ali ŞENTÜRK yönetimindeki futsal yıldız kız takımı Cuma günü dün, Kastamonu’da 23 Ağustos Ortaokulu ile yaptığı final müsabakasını 2-0 kaybederek Yıldız Kızlarda Futsal Kastamonu İl 2.cisi olarak büyük başarıya imza attılar.

 

Önemli oyuncularından eksik olarak Kastamonu’ya giden Sakarya Ortaokulu maç içindeki sakatlıklardan ve eksik kadroya rağmen son dakikalarda yediği goller ile Şampiyonluğu kaybetti. Karşılaşma boyunca gösterdikleri üstün performans azim ve kazanma hırsıyla izleyecilerin takdirini kazanan Sakarya Ortaokulu Yıldız Kızlar Futsal Takımı gelecek için umut verdi.

 Alaattin KEŞOĞLU

Tosya Sakarya Ortaokulu Futsal’da İl 2.Cisi Oldu

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!