Tosya Spor A.Ş. Osmancık Belediye Spor’u 8-0 Yendi

featured

2014-2015 sezonunda Kastamonu 2.Amatör Küme’de mücadele edecek olan Tosya Spor Kulübü, yaptığı antrenmanların ardından girdiği 10 günlük Hazırlık Kampını sona erdirdi. Hazırlık kampı süresinde yaptığı 3 hazırlık maçında 3’te 3 yaparak galibiyet ile sonlandırdı.

Geçtiğimiz cumartesi günü Osmancık deplasmanına giden Tosya Spor A.Ş. saat 13.00’da şehir stadyumunda Osmancık Belediye Spor ile hazırlık maçı yaptı. İlk 45 dakikalık periyodda sahaya as kadro ile Tosya Spor Kulübü ilk yarıyı 5-0 lık skorla önde kapattı. 2. Yarıya ise yedek ağırlıklı kadroyla çıkan Tosya Spor, 3 gol daha atarak hazırlık maçında Osmancık Belediye Spor’u kendi sahasında 8-0’lık skorla mağlup etti.

Yapılan hazırlık maçıyla kamp süresini tamamlayan Tosya Spor’lu oyunculara Salı Gününe kadar izin verildi. Önümüzdeki günlerde teknik heyet ve yöneticiler kulüp binasında toplantı yaparak, kamp sürecini ve oynanan hazırlık maçlarında gösterilen performansı ve Salı gününden sonraki sürecin belirlenmesine yönelik genel durum değerlendirmesi yapacak. 
– Alaattin KEŞOĞLU

 

Tosya Spor A.Ş. Osmancık Belediye Spor’u 8-0 Yendi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!