Tosya’da ilçe idare şube başkanları toplantısı yapıldı

featured

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde ilçe idare şube başkanları toplantısı yapıldı.

5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 40. maddesi gereğince, İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Kaymakam Deniz Pişkin’in başkanlığında, İlçe İdare Şube Başkanlarının, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürlerinin katılımı ile yapıldı.

Kaymakam Deniz Pişkin toplantıda yaptığı konuşmada; Kamu hizmetlerinin sunumunda kalitenin arttırılması, vatandaş memnuniyeti, insan odaklı hizmet anlayışının tesis edilmesi, vatandaşların iş ve işlemlerinin süratle yerine getirilmesi, kamu hizmetlerinde etkinlik, tasarruf ve verimliliğin arttırılması, yatırımların izlenmesi, yeni yapılacak yatırımların planlanması ve hizmet sunumunda varsa aksayan yönlerin tespiti ve giderilmesi, kanun, tüzük, yönetmelik talimatlarına uyulması, Kamu hizmetlerinde idari birliğin sağlanması, emniyet ve asayiş hizmetlerinin etkin şekilde devamlılığının sağlanması konularında dikkat edilmesi ve yapılması gereken hususları ifade etti.

Şube müdürlerinin, 2019 yılı içerisinde kurumları tarafından yürütülen çalışma, faaliyet ve hizmetlerle ilgili bilgi vermesinin ardından kurumlar arası koordinasyonu gerektiren hususlar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

2020 yılında kamu hizmetlerinin sunumunda kalitenin ve verimliliğin artırılması temennisiyle kurum müdürlerine çalışmalarından dolayı teşekkür eden ve başarılar dileyen Kaymakam Deniz Pişkin; toplantıya katılanların yeni yılını kutlayarak iyi dileklerini iletti.

Tosya’da ilçe idare şube başkanları toplantısı yapıldı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!