Tosya’da İlk Özel Okul Açılıyor

featured

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde eğitim alanında bir ilke imza atılıyor.

İlk ve orta dereceli okullarda yaklaşık 7 bin öğrencinin eğitim gördüğü ilçede bir ilke imza atan eğitimciler ilçede özel okul açmak için düğmeye bastı.  Kurulması planlanan okul için yaklaşık 11 dönüm alan üzerinde kampus oluşturularak start verildi.

Gerekli izinlerin alınmasının ardından inşaatına başlanan Özel Nezahat Çengel Okulları 2019-2020 eğitim öğretim yılında güçlü öğretmen kadrosu ile Anaokulu olarak eğitime başlayacak ve sonraki yıl ilkokul, ortaokul ve lise olarak devam edecek. Tam zamanlı olarak 3-6 yaş grubu çocukların kayıt edileceği Özel Nezahat Çengel Okullarında eğitim gören çocuklara sabah kahvaltısı, öğle yemeği verileceği gibi öğleden sonra da atıştırmalık yiyecekler (aperatif) verilecek. Ayrıca çocuklara yabancı dil(İngilizce), Spor ve müzik alt yapısı verilirken öğrencilerin yetenekleri tespit edilip o yönde geliştirilmesi sağlanacak. İsteyen aileler için de servis imkanı bulunan Özel Nezahat Çengel Okulları Anaokulunda eğitim 08.00-17.30 saatleri arasında tam zamanlı olarak çalışan ailelerin çocuklarına yönelik eğitim verilecek.

15 Ağustos 2019 tarihinden sonra ön kayıtların başlayacağı Özel Nezahat Çengel Okulları Anaokulunda, 3-6 yaş grubu çocuklarını kayıt ettirmek isteyen aileler Dilküşah Mah.Menderes Caddesi 4/5 adresinde bulunan kayıt bürosuna müracaat edebileceklerdir.

Açıksöz Gazetesi olarak hayırlı olsun dileklerimizi iletir başarılar dileriz.

Tosya’da İlk Özel Okul Açılıyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!